Bencsik coming out-ja: “homofób vagyok!” – na nem má…..

Ha hétfő, akkor Sajtóklub, – ez nem a reklám helye! – ha Sajtóklub, akkor gyűlölet, trágárság, lenézés, kirekesztés. Ettől persze ne higgyük, hogy a hétfő tehet Bayer és a többiek átkozódásáról.

A Pride, mint fő csapásvonal

A hétfő esti műsor utolsó néhány percében Bayer Zsolt, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és Bencsik András a Pride-ról beszélgettek, valamint Novák Katalin államtitkár azon kijelentéséről, amikor azt mondta, a melegek nem élhetnek igazi családban.

Szentesi egyszerűen fogalmazott:

“Ezek ócska kis egzisztenciák, ócska alakok.”

Bencsik a fenyegető felvonulókról – halkan jegyezzük meg, hogy nem ők fenyegetőztek, hanem őket fenyegették – :

„szalonképesen kell mondanom, ez a homoszexuálisok büszke menete az azt hirdeti, hogy minden jó, ami eltér a, mondjuk így, normálistól, és igenis, ők erre rohadtul büszkék. Ez egy dolog. Hogy kijelölik első számú ellenségnek Novák Katalint, az nagyon fenyegető.”

Bencsik tovább ment, szerinte a Pride-on résztvevők célja a nemzetpusztítás:

„Ez a babcsíra-menet már nem ott tart, hogy hihetetlenül büszkék arra, hogy szexuálisan sérültek, hanem ott, hogy kinevezik első számú ellengésnek azt az embert, aki a normális népszaporulatot (…) ami demográfiai katasztrófával fenyeget, ha nem változik meg.”

Huth erre annyit próbált mondani, a legszívesebben elengedné a füle mellett a menetet, amikor vonulnak, a városból is elmenne, mert „nem vagyunk mi homofóbok”. Magyarázatul hozzátette, hogy nem a Pride-felvonulással van baja, hanem azzal, tudja, hogy ez hová vezet. Először a meleg közösség beteszi a szőrös lábát, vagy hát nem is tudja, mijét az ajtórésen, majd az egészet,

„aztán visznek mindent”.

Erre mondta ki Bencsik, ami azért valljuk be, eddig is sejthető volt:

Én az vagyok, bocsánat. Én homofób vagyok.

Bayer zárta le a beszélgetést:

Ezeket kell eltakarítani az anyjukba.

Akit ezek után érdekel, alább a teljes adás:

Novák Katalin úgy tapasztalt eddig „keresztény közösségek elleni gyűlöletet ébresztő megnyilatkozást” a Pride-on, hogy ott sem volt

Lakner Zoltán: A fene se akarja meggyőzni Novák Katalint…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük