Bencsik Gábor egy pillanatra demokratává vált, azonnal nekiesett a követőtábora! – „Kedves Gábor! Olvasd el a bejegyzésed hozzászólóit, és sírd el magad!”

Elek István válasza a választás után megvilágosodó Bencsik Gábornak. Tényleg döbbenetesek BG hozzászólói, és igen, kell velük foglalkozni, mert milliók gondolkodnak úgy, hogy nincs szükség a másik fél meghallgatására és minden jól van így, ahogyan pl. a közmédia működik – írta közösségi oldalán György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője Elek István Bencsik Gábornak írt válasza elé.

Előzmény

„Akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan”

– írja a Facebookon Bencsik Gábor, az erősen jobbos Magyar Demokrata újságírója.

Majd így folytatta:

„Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg.”

Bencsiknél az húzta ki a biztosítékot, hogy a választás előtt Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje mindössze öt perc szereplést kapott a közmédiában, most viszont, amikor már nincs tétje, meghívták Lánczi Tamás 48 perces műsorába.

„A közszolgálati magyar televízió az ország ellenzéki felének is a televíziója, az ő adójukból is működik, ideje elkezdenie aszerint is viselkedni”

– zárta Bencsik a posztját. (forrás)

A hozzászólásokból….

„Bencsik úr, ez árulás lenne. Adott az abszolút győzelem a balos csürhe felett. Hitem szerint most kell mindent elsöprő támadást intézni az RTL, HVG de fôleg a telex ellen, azontúl minden Jogvedo Szervezet ellen. Morálisan most elkeseredettek. El kell tiporni a baloldal utolsó zúgait hogy a jövőben a konzervativizmus, nemzeti radikaliznus és a jobboldaliság egyéb ágai közül válaszhassanak a derék magyarok.”

„Hányszor próbáltak interjút készíteni a baloldal politikusaival azok a riporterek, melyek a leggyakrabban nézett adóknál dolgoznak?!?!
Ők azonban dölyfösen és lekezelően, sőt sokszor sértő szavakkal utasították el a riportereket!!!”

„Pont olyan mértekben szerepel az ellenzék, amennyire megérdemlik! Hazugságnak, színvonal alattinak ott az rtl! Amúgy meg az értelmes ember utánajár minden hírnek, nem eszik készételt egyik médiából sem!”

„Nem értek egyet veled kedves Gábor ! Mivel előzőleg is 2/3 volt a kormánypártoknak a közszolgálati televízió műsor idejének elosztásában is ezt kell tükrözni !!! Ennek pedig megfelelt a köztelevízió !!! Arra is emlékezni kell hogy az ellenzék évekig bojkottálta a köztévében való szereplést ! Milliók egyszer még lettek hívva egy egy szereplésre de ők ezt se fogadták el !! A köztévé vagy akár a Hír tv riportere ível szóba se álltak !!! Vagy nem így volt kedves Gábor ?????”

„Átálltál Gábor! Kot kot kot kot kotkodács! Ez a menű érdekel téged aranyapám? Mire gondolsz Jakab petyára, Klárikára, Tordai, Feketére, Timire, megkinált téged idegen anyaggal, és nem tudsz kilépni belőle? Hogy mik vannak?”

„Ha megteszünk mindent egy bizonyos kereten belül, hogy nyerjünk, akkor az a baj! He nem teszünk meg mindent, mert “túl szerények, és nem eléggé rafináltak vagyunk” akkor meg az a baj! Van egyáltalán jó döntés, amit a Fidesz meghoz?!?”

„De csak olyanokat ,akik tudnak viselkedni! Meghivni olyat aki minden dühét és elkeseredettségét ráokádja a műsor vezetőre ,botorság! Viszont aki tud és akar is normálisan viselkedni az kaphasson teret! Miért is ne?”

Elek István: „Kedves Bencsik Gábor! Gratulálok a mai érdekes bejegyzésedhez

Azt írod: „Akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan. Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg. Mondom ezt annak ismeretében, hogy 14-én, csütörtökön az M1-en Lánczi Tamás 48 perc című műsorának Márki-Zay Péter lesz a vendége. Az lett volna a helyes, ha a kampányban kap meghívást, hiszen ma már alapvetően tét nélküli a beszélgetés, de ez is valami. A közszolgálati magyar televízió az ország ellenzéki felének is a televíziója, az ő adójukból is működik, ideje elkezdenie aszerint is viselkedni.”

Kedves Gábor! Olvasd el a bejegyzésed hozzászólóit, és sírd el magad!

A Te tizenkét éves áldozatos munkád is benne van abban, hogy ha ma egy rövid bejegyzésben hirtelen demokrataként szólalsz meg, azzal egy pillanat alatt megsemmisíted a tekintélyed a saját táborotok túlnyomó többsége előtt.

Megjegyzem, ez azt mutatja, hogy nem ismered a saját táborod. Az a ki nem mondott feltevésed, hogy a mai orbánisták között, a mai „jobboldalon” is mindenki tudja, hogy ha demokratákként akartatok volna eljárni, akkor hogy kellett volna viselkednie az ún. közmédiának.

Vagyis csupán arról van szó, hogy azért vittétek vissza tizenkét éve pártállami üzemmódba, mert ugyan tisztában voltatok vele, hogy ez a demokráciában elfogadhatatlan, de valaminő magasabb érdekből időlegesen, tizenkét évre felhatalmazást adtatok magatoknak a demokrácia elemi normáinak érvényesítése alól, ám most, hogy szerinted kellőképpen levertnek látszik az ellenfél, a magasabb érdek immár azt kívánja, hogy visszatérjetek a közmédia demokratikus üzemmódjához.

Amint a hozzászólásokból láthatod, nem így van, a Ti antidemokratává nevelt közönségetek túlnyomó többsége már úgy tudja, hogy ez a normális, orbáni demokrácia rendje. Hogy fölösleges lenne, nem szabad, tilos, oktalan jóemberkedés volna, ha a közmédia tizenkét év után elkezdené teljesíteni az alkotmányos (alaptörvényes) kötelezettségét, és demokráciához illő módon beengedné a falai közé a másik fél Magyarország képviselőit is. Ha elkezdene úgy viselkedni, mintha a magyar politikai nemzet közszolgálata volna.

Szóval kedves Bencsik Gábor, szép a közszemlére tett önvallomásod, de nem gondolod, hogy tartozol némi magyarázattal az elmúlt tizenkét évedért?

Hogy képtelenség előállnod ezzel az önvallomással anélkül, hogy megkövetnél bennünket, a hipotetikusan vagy legalábbis még fenn a magasban létező politikai nemzet képviselőit? És mondanál valamit arról, hogy fogjátok orvosolni azt a demokratikus politikai kultúrában véghez vitt pusztítást, aminek eredményével a bejegyzésed fogadtatásában is szembesülhetsz.”

Kapcsolódó

Bencsik Gábor egy pillanatra demokratává vált, azonnal nekiesett a követőtábora!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük