Bencsik-Szentesi: A halott nem csak felült, hanem kinyújtózkodott és most akar a torkunknak esni!

Ugyan még csak szerda van, de Bencsik András mindenképpen dobogós helyezett lesz a heti “Ki tud nagyobb blődséget mondani Karácsony Gergelyre és Gyurcsány Ferencre” versenyszámban.

A felütés….

A keddi Sajtóklubban annak kapcsán ötlött fel valamelyik nagyokosban az alábbi összefüggés, hogy Karácsony Gergely és Borisz Jelcin is gitározott egy kampányrendezvényen.

“Ha valakit érdekel, hogy mi lenne, ha egy ilyen rockénekes (Karácsony Gergely- szerk.) ha a budapestieket megtámadná valamilyen vírus és mindenki rá szavazna, akkor az lenne Budapestből, mint amit Borisz Jelcin csinált Oroszországból: nyomor, káosz, eszelős korrupció és végzetes dilettantizmus, amiből Vlagyimir Putyin rántotta ki ezt az államot. Ezzel érjen is véget ez a rémálom.”

“Budapest nem lesz Felcsút-alsó”

Jó Bencsik András nem állt meg itt:

“Ha valaki járt Felcsúton, akkor tudja, hogy Felcsút egy egyszerű kis falucska volt, amelyik valami eszméletlen virágzást köszönhet annak, hogy a miniszterelnöknek a szíve oda húz. Fantasztikus labdarúgóakadémia, az egész település megszépült, újjáéledt a kisvasút. (…) Ezt fenyegetésnek is fel lehet fogni, és stimmel is, mert Karácsony Gergely Zuglót tönkretette, tehát az a fajta virágzás, amit Felcsúton láthat, aki arra jár, ha ők nyernek, abban a percben vége…”

Ennél a pontnál érdemes beleolvasni az alábbi cikkbe:

Gyurcsány következett a sorban…

“Gyurcsányék hadállásokat vesznek fel, ahonnan megindítják a háborút. Kire van szüksége ehhez a hadművelethez? Zsoldosokra. Teljesen mindegy: agresszív legyen, szemét legyen, gátlástalan legyen és ne sajnálja az ellenséget, jelesül a magyar polgárságot.”

Itt jegyeznénk meg, hogy Bencsik akarva, akaratlanul elmondta a Fidesz-stratégiát:

“Balliberális, erősen prolibeütésű réteg..”

A fenti jelzőt akkor azok érdemlik ki Bencsik szerint, akik Momentum, vagy DK szimpatizánsok.

“… őket nem érdekli a tényleges gyarapodás, megőrül attól, hogy revansot akar venni, minket el akar innen kergetni, mert elege van ebből az Orbán-vircsaftból. Ez a réteg a minél agresszívebb politikát keresi. Úgyhogy ne legyenek illúzióink: szörnyetegek állnak Karácsony Gergely háta mögött és semmi mást nem akarnak, csak viszályt, cirkuszt, káoszt és háborút.”

Ide kívánkozik az alábbi cikk:

“A halott nem csak felült, hanem kinyújtózkodott és most akar a torkunknak esni!”

Szentesi Zöldi László a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint Gyurcsány és pártja a Momentum mellett az ellenzék vezető ereje.

“A halott nem csak felült, hanem kinyújtózkodott és most akar a torkunknak esni! (…) Ha Tarlós István nem tudja megnyerni ezt a választást Budapesten és a kerületek többségében nem lesz jobboldali polgármester, akkor az azt jelenti, hogy az emberek arra az ellenzékre szavaznak, amelyet Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára fémjelez. (…) Ez a hálózat feltámasztása. A kommunista hálózat előbukkan a panoptikumból (…) és ami a legveszélyesebb: forrásokhoz jut. (…) Az egésznek az a célja, hogy pénzközelbe jussanak, és (…) elkezdjék finanszírozni a következő választási kampányukat.”

Hoppácska…..

Ez esetben 9 éve azért tud hatalmon lenni a Fidesz, mert nála van a zsé? Az ember azt hinné, hogy a teljesítményükre voltak olyan baromi büszkék, most meg a képünkbe vágják, hogy csak pénz kell ahhoz, hogy választást nyerjen szerintük valaki?

megosztás

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük