“Jó lesz ez gyerekek, [email protected] kis diktatúránk van és most megint megmutatjuk Európának, meg Amerikának, hogy mekkora császár ez az Orbán gyerek!” (L.Alex mondom a magamét)

Mint egy falat kenyér….

Gepostet von Gábor Borbély am Mittwoch, 14. November 2018

A kormány elismerte….

A Miniszterelnökség szerda délután közleményt adott ki Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnökről. Ebben elismerték, hogy Magyarországon benyújtotta a menedékjogi kérelmet.

“Nikola Gruevski menedékjog iránti kérelmet nyújtott be az illetékes magyar hatósághoz. Macedónia korábbi miniszterelnöke szándéknyilatkozatot tett, amely szerint menekültstátusz iránti kérelmet kíván előterjeszteni Magyarországon. A magyar hatóságok biztonsági okokból tették lehetővé, hogy Nikola Gruevski – tekintettel arra, hogy 10 évig hazája miniszterelnöke volt – menekültügyi kérelmének benyújtására és meghallgatására a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal budapesti központjában kerüljön sor. A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal a menekültügyi eljárást a magyar jogszabályoknak megfelelően a nemzetközi joggal összhangban folytatja le”

Nem jó lenni sumák macedón politikusnak – örizetbe veszik őket, mielőtt megszöknének

Kiemelték, hogy Macedónia Magyarország stratégiai partnere és fontos szövetségese,

ugyanakkor semmilyen formában nem kívánnak szuverén országok belügyeibe beavatkozni, a volt macedón kormányfő menekültügyi kérelmének elbírálását kizárólag jogi kérdésnek tekintik.

Orbán “menekültje” tranzitzóna helyett luxusszállóban héderel

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter egy keddi sajtótájékoztatón még nem ismerte el, hogy Gruevszki Budapesten tartózkodik. Mindössze annyit mondott, folyamatban lévő menekültügyi eljárásról ugyanis nem áll módjában nyilatkozni.

(forrás: euronews)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét