Berágott a népszerű tanár – „elszakadt a cérna……”

„Ha esetleg azt olvassátok valahol, hogy „Megőrült a népszerű tanár: kiabálva kutyaszarral dobálja a járókelőket”, akkor bocsi, elszakadt a cérna… Írom is, miért” – kezdte facebook bejegyzését Joco bácsi.

Mi hozta ki így a sodrából? Íme:

„Marek József utca, 7. kerület… Borzasztóan dühös vagyok. Ez van minden nap, és egyre rosszabb a helyzet. Komolyan, tényleg olyan nehéz lehajolni és felszedni a kutyaszart? Vagy ha egy valaki otthagyta, akkor már mindenkinek lehet?
Gusztustalan az egész, folyamatosan kerülgetni kell itt mindent, mert a sok fantasztikus gazdi arra nem képes, hogy ezt az apró mozdulatot megtegye. Biztos derogál nekik szarhoz nyúlni. Komolyan, ha meglátom kik azok, biztos utánuk hajítom, amit otthagynak maguk után.

Volt már, akire rászóltam, megsértődött

Mert nehogy már neki megmondjam, majd összetakarítják, akiknek ez a dolguk. Kik? Kik takarítják majd össze Önök után, kedves kutyatulajdonosok? Mert ugye a kutya cuki, csak kicsit kakil. Vagy a nagy kutya meg nagyot, de minek felszedni, hisz természetes anyag, lebomlik.

Jah. Csak közben büdös és fertőzésveszélyes. És teljesen értem, ha ezen a nem kutyások ki vannak akadva, és minden kutyást utálnak is emiatt. Holott mondjuk én mindig összeszedem és kidobom Marci után (teljesen lebomló, öko kakizacsiban), mert ez a normális.

Hisz ha a kutya tudná, van annyira intelligens, hogy összeszedné

Az ember meg, nah, az nem. De ha edukatív jelleggel én is oda végezném a dolgomat a T. ember ajtaja elé, és otthagynám, abból aztán lenne felháboridás, esetemben pedig még bulvárcikk is. 😀 De tényleg ez kellene, hogy elgondolkodjon?

Miért nekem, normális kutyásnak kell szívnom a sok igénytelen hülye miatt?!

Komolyan, nem lehetne, hogy végre valaki úgy igazán szigorítsa, és be is tartassa a szabályozást? Hogy végre valaki merjen lépni, és nekiállni, hogy legyen végre normális állattartási kultúra, normális szabályokkal?! Jah, hogy az nem hozna népszerűséget? Tény. De normális körülményeket talán igen…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük