Bérgyilkost küldött a saját szüleire

  Emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a 19 éves gyúrói férfival szemben, aki az év elején ismerőseivel akarta szüleit megöletni.

Mi visz rá valakit, hogy megölesse a szüleit?

A főügyészség az MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint a letartóztatásban lévő férfira végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták.  Mint írták, a férfi azért akarta megöletni szüleit, mert megromlott a viszonya velük, illetve különböző adósságokat is felhalmozott. Januárban két ismerősét is megkereste, egyikük a felkérést elutasította, míg a másikuk kétmillió forintért látszólag elvállalta.
A “felkérésnek” úgy maradt nyoma, hogy a két ismerős szöveges és hangüzenetet váltott a vádlottal, hogy a férfi szándékának komolyságáról meggyőződjön, illetve a terveiről bizonyítékot szerezzen. Ezután az emberölésre látszólag vállalkozó ember – ismerősök közreműködésével – a vádlott szándékáról értesítette a szülőket, akik a rendőrséghez fordultak.

 

“Mielőtt a vádlott a célja megvalósítása érdekében további lépéseket tehetett volna, a nyomozóhatóság a terhelt szülei megölésére irányuló tervezett cselekményét megakadályozta, így az előkészületi szakban maradt” – olvasható a közleményben.

Hasonló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük