Besétáltam Németh Szilárd utcájába, elérte a célját: felháborodtam! – Ritkán találkozni az orcátlanság ilyen fokával….

Sok mindent elhiszek Németh Szilárdról, bár nem ismerem személyesen, de közel 10 éve olvasom a megnyilvánulásait és abból azt szűrtem le, hogy nem tartozik a szellemtörténet óriásai közé. Azt azonban nem tudom elképzelni, hogy annyira egyszerűagyú lenne, hogy véletlenül posztolt volna -vagy hagyta, hogy valaki megtegye helyette- közösségi oldalára 2 óra különbséggel olyan emberhez, közszereplőhöz, pártjának prominenséhez, még a bírkózótótumfaktumához is méltatlan bejegyzést.

A csütörtöki nap egyik sokakat „megmozgató” beszédtémája volt az Orbán-árstop,

amivel előszőr 6, majd fejhez kapva a csikefarháttal kiegészítve 7 alapvető élelmiszer árát befagyasztotta a regnáló a 2021 októberi szintre. Itt álljunk is meg egy szóra: nekem a csirkefarhát hozzácsapása volt a kegyelemdöfés, amiben minden benne van, ami az ország vezetőit és a kisemmizett milliókat jelenti. Pontosan tudják az országvezetők, hogy mekkora szegénységet teremtettek a „dübörgünk” dumájuk árnyékában!

Micsoda szégyen 2022 Magyarországán, az unió tagországában, hogy egyáltalán még létezik emberi táplálékként a szárnyas ezen része, aminek létezéséről annyira elfeledkeztek, hogy a megszerkesztett dicsőitő beszámolókban közzétett tacepaoikról és az első bejelentésből is hiányzott!

Aztán egy „szemfüles” pártkatona szólhatott, hogy sokan nem filézett csirkemellet vesznek üptre, hanem az említett csirkerészt és „kitoldották” a felsorolást. Szégyen!

Vissza Németh Szilárd Istvánhoz….

aki a Fidesz országgyűlési képviselője, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, a Fidesz „rezsicsökkentésért” felelős képviselője, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke – ha ól szedtem össze a titulusait. Szerdán két posztot töltött fel közösségi oldalára két óra különbséggel:

1.) Délután 6 óra körül:

„A kormány élelmiszerárSTOP-ot vezet be, azaz a búzafinomlisztet, kristálycukrot, napraforgó-étolajat, csirkemellet, sertéscombot és a 2,8%-os tehéntejet október 15-i áron rögzítjük. Az intézkedés február 1-től lép hatályba. Magyarország előre megy, nem hátra!”

2.) este 8 óra magasságában:

„Gyermekeim kívánságára: roston lazac burgonyapürével, fokhagymás-bazsalikomos garnélával és zöldsaláta mangós-mustáros-mézes-lime-os öntettel.”

Úgy tűnik, nem csak nálam verte ki a biztosítékot…., a kommentekből:

„Milyen szerencse, hogy a csirkefarhát árát befagyasztották, így Szilárd februárban már abból főzhet, a takarékosság jegyében.”

„Ez a poszt remek időzítésre, stílus- és arányérzékre vall, csak így tovább, előre a magyar emberekért, akarom mondani Magyar Emberekért! ”

„Nem ildomos olyan alapanyagokkal dolgozni, amelyek nincsenek a nemzeti toplistán! STOP lazac! STOP garnéla! Csirkefarhátat mindenkinek!!!  Persze csak karamellizált besamel mártásban!”

„Megjött a segély??? ”

„Nem szoktam nézni, de mélyen felháborít az arcátlansága, amikor a szegény megvezetett magyar tapsol a csirkefarhát ára befagyasztásának. Magyarország szégyenei az érzeketlen vezetők !!!! Anyukám mondaná: a pofátlanság netovábbja!”

„Előétel volt a farhát? De legalább mától a püré is tejjel készülhetett el (2,8!) és nem porból”

Persze volt alélós is….

„Elnök Úr!! Ez rendben van Egészségükre”

„Jó izlésük van! Jó étvágyat hozzá!”

„Hmmm, ez isteni lehet!”

„Húúú, ez szuper jól néz ki. Gratulálok Szilárd, ügyes! Kérnék belőle fénypostával Debrecenbe!!!”

 

Besétáltam Németh Szilárd utcájába, elérte a célját: felháborodtam! - Ritkán találkozni az orcátlanság ilyen fokával....

One thought on “Besétáltam Németh Szilárd utcájába, elérte a célját: felháborodtam! – Ritkán találkozni az orcátlanság ilyen fokával….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük