A hét „neba”-ja az egészségügyön belül a budapesti onkológiai intézetben tapasztalt állapot és ami mögötte van. Azért, hogy ne higgyük, hogy ez a természetes, bemutatjuk, hogy működik mindez ott, ahol a pénzt arra költik, ami a lakosoknak fontos.


Duma helyett tettek….

A közösségi oldalára töltötte fel egy Hollandiában élő magyar az alábbiakat:

„1 órával ezelőtt Kelet Hollandia Onkológiai központ sugárterápiás osztály Arnhem. Egyszerre 5 embernél több nem volt a váróteremben. Személyiségi jogok miatt megvártam, amíg szinte kiürül a váróterem. Kérem nézze meg a képeket !

Magyarországon ha nem kifelé lopnák a pénzt az egészségügyből, akkor már ott is lehetnének ilyen színvonalú kórházak.

Első képen a recepció, ahol 2 hölgy ad információt, ha szükséges.

fotó: facebook

A következő 5 képen maga a váróterem,

aminek még ellátni is nehéz a végére. Puha bőrfotelokkal, kanapékkal, olvasnivalóval, számítógéppel, ingyenes italautomatával. A váróteremben 3db nagy-képernyős televízió, amely kórházi információkat vetít.

Következő 2 képen külső váróhelyiség a belső udvaron.

Következő képen egy kiskocsi, aminek az alja hűtős. Önkéntes munkások (wrijwilligenek) járják vele az osztályokat, várótermeket, megszámlálhatatlan db fut belőlük a kórházban, kb. félóránként járják végig ugyanazt a terepet. Hogy mit kérhetsz ? Kávét, teát, vizet, üdítőt, jégkrémeket, különböző ízésítésben, nasikat. ……és hogy mennyit kell fizetni ? Semmit, ingyen van, még akkor is, ha többször is kérsz valamit.

fotó: facebook

Az utolsó képen egy tenyérszken,

ami mellett ott a kézfertőtlenítő. Ha belehelyezed a tenyered kiírja a neved, megmutatja milyen osztályra van előzetesen megbeszélt időpontod és megmutatja, hogy melyik orvos a kezelőorvosod, egyben ezzel jelzed a rendszernek, hogy megérkeztél, és 10-15 percen belül mehetsz is a kezelésre. …………..és ez még csak a jéghegy csúcsa a nyugati orvoslás területének.

fotó: facebook

No, kedves fideszesek, trollok, nagy magyar hazafiak!

Ha Magyarországon is arra költené a kormány a pénzt, amire kell és nem lölöke zsebét tömné, akkor ti is ilyen kórházakban gyógyulhatnátok. De amíg a Fideszre szavaztok, addig az országalma rothadását segítitek. (Utóbbi bekezdést, akinek nem inge ne vegye magára !)

Jelzem érintett vagyok a dologban, tehát nem a légből kapva mutatom be ezt a „rothadó nyugati” kórházat.”

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét