A borzalom borzalmat szül – A Betyársereg harcra kész

A hét iszonyú híre, hogy egy 16 éves fiú brutálisan meggyilkolt egy 8 éves kislányt. A rendőrök elfogták a gyilkost, aki beismerte tettét. Csütörtökön a faluban parádézott a Betyársereg nevű rasszista szervezet.

Elképzelhetetlen kín, de….

Minden együttérzésünk a szerencsétlenül járt Adrienn szüleié, rokonaié. Ami történt egy beteg elme tette, aki elnyeri a rá kirótt méltó büntetést. Ami viszont a történet kapcsán beindult, az a rasszizmus magas iskolája, amit a felhergelt társadalom még csak el sem ítél.

10 éve mészároltak le hat romát a magyar rasszista sorozatgyilkosok

Hová vezet mindez?

https://www.facebook.com/picur70/posts/1800058090015148

Az Erő és Elszántság a mai nap Sóly településen járt, ahol a 8 éves Adriennt brutálisan meggyilkolt egy 16 éves antiszociális elem. Megtudtuk, hogy a kislányukat elvesztő családot fenyegetik a cigányok és emiatt rettegnek. A Betyársereg innentől kezdve kiemelten figyeli az eseményeket. A családnak annyit üzennénk, hogy: “Mi ott leszünk mellettetek! Ránk mindig számíthattok!”

Sóly a csendes Veszprém megyei kistelepülés, eddig a nyugalom szigete volt. Mióta a 16 éves cigány kölyök megölte a 8 éves Adriennt minden megváltozott. Az Erő és Elszántság Mozgalom azzal a céllal látogatott el Sólyra, hogy lerója kegyeletét a meggyilkolt kislány családjának.

Még hozzátették:

Legfeljebb 15 évet kaphat a sólyi gyerekgyilkos – a falubeliek inkább felakasztanák
Én meg inkább az ártatlan állatok helyett kísérleteznék rajta, aztán élve lehúznám a cigány bőrét!

A Betyársereg vezetője

“Tyirityán Zsolt azt mondja, erős rassztudattal rendelkezik és félti az életterét. Sokat tanult a Bőnyben rendőrt ölt Győrkös Istvántól, akit igazi hazafiként ismert meg, és akit provokáltak egy műbalhé kedvéért, ami végül súlyos tragédiába fulladt. De mikor kell meghúzni a gépkarabély elsütőbillentyűjét és az Alkotmányvédelmi Hivatalnál tényleg nettó idióták dolgoznak?” (Nagyinterjú, első rész, 24.hu)

Végezetül

“A tortúra hónapokon át és folyamatosan tartott, a kisgyerekeket sem kímélték. Közösség tagja elleni erőszak bűntettével is vádolja az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség azokat a fiatalokat, akik közül többen is a leginkább szélsőséges, rasszista megnyilvánulásairól ismertté vált „Betyársereg” tagjaiként 2015-ben hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy roma család tagjait Szúcson”  (Vádemelés a Betyársereg tagjai ellen – Fenyegettek, zaklattak egy családot. Népszava online)

Az Úr Isten mentse meg ezt az országot attól, hogy a Betyársereg és a hozzájuk hasonlók védelmére szoruljunk.

Sokkoló részletek derültek ki a sólyi gyermekgyilkosságról

Gyerekgyilkosság Veszprém megyében

Romagyilkosságok – Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték hamis tanúzásért Nyalka Évát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük