Bevándorlási adóköteles tevékenység

Ilyen a valóságban nincs, legföljebb bizonyos kormánykörök művelik. És mégis van…

Magyarország megint „példát mutat” a világnak – olyan tevékenységet adóztat meg, amelyet a gyakorlatban senki sem folytat, eltekintve Rogánéktól… De majd kijelölik, kiknek kell adózniuk. Nem ez az első, a demokratikus normák szerint illegális dolog, amelyet erőből megcsinálnak.

Külön szépsége a „rendelkezésnek”: a bevándorlási különadót elsősorban annak a szervezetnek kell megfizetnie, amelyik a támogatást nyújtja…

A „jogi szabályozás” kiváló példája a Fidesz jogászkodó banditizmusának: bármire megteremtik a „jogalapot”.

Összekeverik az embercsempészetet, sőt, a terrorizmus támogatását az emberbaráti segítségnyújtással, információk átadásával. Így kriminalizálják a „sorosista” szervezeteket, vagy legalábbis megbélyegzik, „közutálat” tárgyának teszik ki őket.

Igazi gengsztermunka.

Mit lehet ellene tenni?

Olyan (demokratikus) ellenzéki politikára volna szükség, amely nagyon egyértelműen, nagyon nyíltan fogalmaz. Nem fogadható el tehát semmilyen „megértése” a fideszes banditizmusnak. Semmiben!

Olyan (demokratikus) ellenzéki politizálásra volna tehát szükség, amely a legcsekélyebb „toleranciát” sem tanúsítja a sorosozással szemben se; amely abból indul ki, hogy a fideszes hecckampány legfőbb célja a hisztériakeltés, hogy megakadályozza a racionális mérlegelést.

Lehetne éppen Sorost is bírálni ezért vagy azért, de nem lehet „vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozónak” nevezni… És ameddig a „miniszterelnök” annak nevezi, addig nincs közös pont, semmiben.

Olyan ellenzéki (demokratikus) politizálásra volna szükség, amely valóban kiáll a migráció közös európai kezelése mellett: tudomásul veszi, hogy minden uniós államnak be kell fogadnia menekülteket.

Magyarországnak a belátható jövőben e tekintetben súlyos gondokkal kell majd megküzdenie: egy ideig banditák kivételével lényegében senki sem akar nálunk megtelepedni. De el kell majd érni, hogy a menekültek és bizonyos számú gazdasági migráns számára az ország vonzó legyen! Meg kell szabadulnunk attól a szégyentől, amelyet a Fidesz hozott ránk, a szavazóképes lakosság bő egyharmadának támogatásával.

Magyarországnak befogadó országgá kell válnia! Ehhez az kell, hogy a demokratikus ellenzék valóban és nyíltan, sőt büszkén bevándorláspárti legyen!

Mesebeszéd, hogy demográfiai gondjainkat belülről meg lehet oldani. És nem csupán józan praktikus meggondolások, hanem alapvető emberiességi normák is ezt követelik tőlünk.

Ha eljutnánk oda, hogy a gondokat a maguk valóságos természetében vizsgálhassuk… Ha azon gondolkodnánk, hogy lehet a nálunk letelepedni akaró vagy az EU által hozzánk küldött ezreket – akár tízezreket! – úgy elhelyezni az országban, hogy viszonylag könnyen integrálódjanak…

Ha majd a leendő demokratikus kormány segíteni akar, nem pedig keresztbe tenni, szétverni, gyűlöletre uszítani…

Addig..? Addig magatartásunkban igazodjunk –  ki mennyire teheti, a hatalommal szemben is! – az elemi emberiesség követelményeihez.

Nem lesz mindig „bevándorlási különadó”; nem lesz mindig úr a jogászkodó banditizmus; nem lesz mindig hatalmon olyan „kormány”, amely megőrjíteni, terrorizálni igyekszik az ország lakosságát, hogy minél „szabadabban”, minél többet rabolhasson.

Minél inkább megőrizzük belső ellenállásunkat, tartásunkat, annál hamarabb bukik az orbáni bűnszervezet.

Ó, tarts ki addig lélek, védekezz!

Kapcsolódó:

Hatályba lépett a bevándorlási különadó

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük