Bige László: a mostani kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani!

Grecsó Krisztián írta az es.hu-n Gulyás Márton YouTube-csatornájáról, a Partizánról: „… semmiből épített egy mértékadó közszolgálati csatornát, ami sokkal több értéket ment, és összehasonlíthatatlanul informatívabb, mint a párt összes adója együtt.” Bige László, a Nitrogénművek tulajdonosa volt a Partizán vasárnap esti adásának vendége, ahol azt mondta, tönkre akarják őt tenni a GVH 14,1 milliárd forintos, rekordösszegű bírságával, írta a Telex. Szerinte már megvannak azok, akik fel akarják vásárolni a cégét, a GVH egy „Andersen-mesét írt le 200 oldalon”, és szerinte elő kell venni a főkönyvi kivonatot, de „attól félnek, mint ördög a tömjéntől”.

A Fidesz valamiért Simicskára asszociál…..

Bige beszélt arról, hogy a 14 milliárdos büntetést már megérzi egy vállalat, és a kormány a gazdaságvédelmi akcióterc részeként számol le velük. Azt is elmondta, hogy régóta aggódik a magyar demokrácia miatt, és Márki-Zay Péter egy független miniszterelnök-jelölt lehetne,

akinek volt munkahelye, tudja, hogy kell dolgozni.

„Ha Márki-Zay kéri, őt támogatom”

Hozzátette:

A mostani kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani.

Elmondta azt is, hogy bízik abban, hogy akkor is meg fogja tartani a cégbirodalmát, ha nem lesz kormányváltás.

Felbolydult a Fidesz

Sebtiben ezt sikerült összehoznia Deák Dánielnek:

„Itt a baloldal új Simicskája: Bige László baloldali oligarcha bejelentette, hogy hajlandó anyagilag is támogatni Márki-Zay Péter kampányát, mivel a mai kormány helyett a tarka macskáját is tudná ajánlani az országnak.”

Haraptak rá a hívek, „végig gondolták” és „építő kritikával” éltek…

„Gondolom, reménykedik, hogy az elvtársai hatalomra kerülnek, és ő így megússza az ellene folyó büntetőeljárások következményeit. Úgy tűnik, nagy bajban lehet, mert mindent egy lapra tett fel.”

„Az ellenzék teli van bűnözővel és mind azon van ,hogy megússza! Mikor értik már meg az emberek, hogy nem a kormánynak kell ezeket elszámoltatni, mert arra nincsen lehetőség az európai jogok miatt, hanem demokratikus úton kell ezeket kiiktatni amire viszont a kormány megadja a lehetőséget!”

„Szégyelheti magát,erdélyi létére kommunistákra szavazni.Ahhoz képest ,hogy a csoré f…val áttelepült jól meg gazdagodott.”

„Húzzon már el oda! Bige művek! Akkor is hányingerem volt amikor arra jártam! ”

„Rohadjon rá az összes helikopterképző műtrágyája..”

„Keménykedik a fószer, de majd megtudja…”

„Seggfej….. egy szimpla senki ember, akit csak a balhéja után ismertünk meg….ennyi…a nullák hada gyülelekezik”

„lyenek ezek a kommunistàk , trükkök szàzait alkalmazzàk .Majd ha lebuknak vàdaskodnak .A rongy ember , rongy marad , mert törvèny felettinek gondoljàk magukat .Van az a pènz !

Kapcsolódó

 

Bige László: a mostani kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani!

3 thoughts on “Bige László: a mostani kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani!

  • Deák Dániel beszél demokráciáról? Azt a gazdája már régóta kétlábbal tapossa. Deák is csak orbán egyik láncos kutyája, aki nemkevés pénzért ontja a baromságait. Amire a fidesz szemet vet, mint most Bige cégére, azt meg is szerzik. Remélem, Bige lesz olyan tökös, hogy nem hagyja magát. Eddig is vegzálták, de nem találtak ellene semmit, így kénytelen-kelletlen megszűntették a háziőrizetét. A fidesznek/orbánnak piszkálni a csőrét, hogy valaki az ő hátszelük nélkül gazdagodott meg, így tűzzel-vassal igyekeznek ellehetetleníteni. Genyó egy banda

  • Tartson ki, Bige Úr, nagy szüksége van Önre a demokráciát szerető embereknek. A többi szóra sem érdemes!!

  • Ki az a Deák Dániel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük