Az MSZP elnökségi tagja, Bihal Dávid sajtótájékoztatóján azzal érvelt, hogy az utóbbi években többen hagyták el az országot, mint ahányan a honfoglaláskor ide érkeztek.


Hatszázezer ember ment el az országból, és további 250 ezer tervezi, hogy elhagyja hazánkat – mondta az ellenzéki politikus, aki szerint a fiatalok is annak az orbáni politikának az áldozatai, amely mindent el akar törölni, ami a múlthoz kötődik.

Torzsa Sándor, a Societas, az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt: Szent István ünnepén emlékezni kell államalapító királyunkra, aki leszámolt a Kelet és a Nyugat közti hintapolitikával és egyértelműen az utóbbi mellett kötelezte el az országot, és akinek politikájában fontos volt a tudásalapúság és a fiatalok jövője.

“A Fidesz világában” az állampolgárok alattvalók – jelentette ki, annak a véleményének adva hangot, hogy ebben a struktúrában az állam nem a kiszolgáltatottság csökkentésében, hanem fenntartásában érdekelt, ezért vándorolnak ki a magyar fiatalok.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó:

Kivándorlási válság

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét