Ma reggel Hadházy Ákos ellenzéki országgyűlési képviselőt biztonsági őrök fizikai erőszak alkalmazásával kidobták az MTV épületéből. Az egész eseményt videóra rögzítették többen, így Szél Bernadett is.


Jól látható, hogy Hadházy nem bánt senkit,

el akar menni a vezető irodájába, amikor útját állják azzal, hogy nem mehet, mert csúszós a talaj. Erre megpróbálja kikerülni az őröket a lépcső korláton átmászva, ami után leteperik, rángatják stb. Az épület előtt levő “kisrendőrök” látva Hadházy kidobását, be akarnak menni intézkedni, de kapnak egy telefont, és elmennek.

Először is tisztázzuk,

hogy egy országgyűlési képviselő bármely közintézmény, bármely helyiségébe bemehet. Az, hogy közügyben járt el, nem lehet kétséges, több ezer ember akaratát próbálta közvetíteni, mert az MTV hazugsággyár szerint ők nem is léteznek ott a kapu előtt, hanem a csőcselék már haza ment aludni.

A “túlterjeszkedett” képviselőket feljelentette az MTVA – hungarikum!

Akinek mentelmi joga van, a tettenérés esetét kivéve rendőr se alkalmazhat vele szemben erőszakot.

Ezt a biztonsági őrök is tudták, meg is lett mondva nekik Szél Bernadett által is. A biztonsági őr nem rendőr.
Ha az elején megtámadott volna valakit Hadházy, akkor sem lehet a biztonsági őrök részéről jogos védelmi helyzetben való cselekvésről beszélni, mert a jogos védelem csak addig tart, amíg Hadházy jogtalan támadást tanusit. Ilyen egyáltalán nem történt. De ha lett volna is, utána a lépcsőn ült, a földön feküdt, senkihez nem nyúlt. Tehát utána nem lehetett volna vele szemben erőszakot alkalmazni, hanem kihívni a rendőröket bűncselekmény gyanújára tekintettel.

A büntető jog tehát nem engedett meg ilyen intézkedést a biztonsági őröknek.

Frissítés!!!!! A rendőröket se engedték be az MTVA székházba! -Hadházy és Szél újra élőadásban

A polgári jog lehetővé teszi ún. jogos önhatalom alkalmazását birtokháborítóval szemben. Azonban Hadházy képviselő,akinek törvény adta joga volt ott lenni, tehát birtokháborításról beszélni nem lehet. Ezen kívül az MTV működését nem zavarta, adásba nem szólt bele stúdióban, nem rongált műszaki berendezést stb., hanem az ügyeletes vezetővel akart beszélni.

De erőszakkal kidobták.

Varju László képviselőt biztonsági őrök verik az MTVA-ben!

Az egyszerű kis rendőr próbált intézkedni ezután, kopogtak, de nem engedték be őket, majd kaptak egy telefont, hogy távozzanak! Megtették.

Tisztelt Olvasók! Tisztelt Bíró kollegák! Ne tévedjen senki.

A rendőröknek ugyanaz a főnöke, aki a biztonsági őröknek. Persze láncolaton keresztül. Egy helyről jön a parancs. Hadházynak mentelmi joga van, ahogyan a bíráknak is. De a felcsúti kisvasút hamarosan elér a bírósági épületekhez is. Ugyanígy fogják a marhavagonokba dobálni azon bírákat, aki nem engedelmeskednek a Főmérnöknek. A mentelmi jog sem véd meg senkit, mert ebben az országban már nincs törvény az uralkodó részéről, csak a saját akarat.

Eljött a kiállás ideje, nem lehet tovább hallgatni!

Ez nem jobb, vagy baloldaliság kérdése, hanem arról szól, hiszünk-e a törvényben, az igazságban!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét