“Én bírlak, tényleg.. de ez a kép..” – Szentkirályi kormánybiztos blamája

Szentkirályi Alexandra kormánybiztosnak, aki a kommunikáció területének felelőse, azt találták ki, hogy miközben a hét 5 napján teszi, amit tennie kell, -például eldönti, hogy a kormányinfón melyik portál képviselője vehet részt és kik a feketelistások- hétvégén legyen “egy közülünk”, süssön, főzzön, vagy csinosítgassa a kertet, házat.

Ez most nem jött be….

Az e hétvégére rendelt “nép gyermeke” fotó, amit a közösségi oldalán osztott meg, még az övéinél is kiverte a biztosítékot. Azt írta a posztolt kép fölé, hogy:

“Dolgos vasárnap”

Hiszi a piszi, avagy a kommentekből….

Igen, nyilván te fested a széket a nagy vagyonoddal abban a ruhában… hihető.”

“Én bírlak, tényleg.. de ez a kép… 🤣🤣 aki fest, nem így néz ki..”

“Sokan állunk neki festeni egy 90 ezres ruhában… Hat igen, egy kaszinó koncessziós milliárdos feleség oldalát láthatjuk, akik 1600 millió forint osztalékot vettek ki tavaly csak a kaszinós vállalkozásból. Ne beszéljük a magyar vasúti vagongyár vagy a cseh repülőgép gyárról…”

“Nem értem,miért kell hétköznapi embernek tűnni olyan embernek,aki nem az.?!..ettől nem lesz szimpatikusabb,csak nevetséges”

“A fotó kedvéért oda gugolt, vajon ki folytatta tovább😁 a prérin? Dakotának készül legközelebb erre áll hogy lássák?”

“Menten osszeszarom magam, más egy házat kifest vasárnap révén maszekba, csak hogy ki bírja fizetni a rezsit. Mert hétfőtől péntekig enni sem elég.” “Ezt már tényleg nem hiszem el….”

“gyenge kritikusoknak mondom ,o most nem fest,hanem fenykepezkedik.”

“Gyönyörűségem! Én az ilyet zárt helységben, de legalább beton placcon csinálom! Elég egy kis szellő és porszemcsés lesz az egész!”

“Kedves Alexandra! Te annyira ügyi vagy hogy vasárnap is festegetsz. Látszik hogy ehhez IS értesz és professzionális módon végzed ezt IS. A liberálbolsik fel sem fogják, hogy mennyire fontos és pontos amit csinálsz. Azért annak örülök, hogy neked nem kell a sötétben mosogatnod. Legközelebb arról is készüljön fotó, mikor a patakparton sulykolófával mosod a keszkenőket meg a vánkos- és dunyhahuzatokat. További hasonló komoly és sikeres projekteket kívánok neked a továbbiakban, mint a hokedlifestés.”

“Ez ám a kamu festés Olyan mint rezsi Szilárd Szilárdnak a tűz nélküli bográcsban főzése Ez az ő szintjuk” “Kedves Alexandra, egy ecsetvonással épp megoldja az energiakrízist?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!