Bíró Ica: "a perceim meg vannak számlálva" - Városi Kurír

Sorting by

×

Bíró Ica: “a perceim meg vannak számlálva”

Bíró Ica – van-e, ki e nevet nem ismeri? – ex topmodell, énekesnő, fitneszlady közösségi oldalán élete drámai fordulatáról számolt be. Kétségbeesésében nem látja a kiutat. Részletesen beszámol a vele történtekről.

Hirdetés

A bejegyzés elé csak annyit, hogy mielőtt olyan döntést hozna, amire felteszi addigi élete munkájának gyümölcsét, összegyűjtött vagyonkáját, irtó figyelmesen érdemes utánajárni annak, hogy mire vállalkozik és mely lépésének mi lehet a következménye. Az alábbi – nem egyedi – történetben nincs egyértelmű rossz és jó.

A Bíró-sztori

“Kedves barátaim ! A deviza kifosztás miatt a végrehajtó úr,kilátásba helyezte ,hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , Nov 15. előtt családostól az utcára teszi , Bíró Icát és a lányát !
Nem tudom pontosan mikorra tervezi ,…de perceim meg vannak számlálva , …pedig mindenki , még a végrehajtók is tudják ,hogy embertelen , jogtalan ,kisemmiző és főbűn a divizások életének és vagyonának, ilyen módon való elrablása .

Stop, kilakoltatás!

A szüleim és az én életem munkájával

megkeresett otthonunkat a 12 ker Trencséni utca 34. alatti házat, egy off-shore és adó specialista ügyvéd ,licitálta el féláron . Ügyes és gazdag ember ,aki a jogi tudását , nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni , fura opció ,.. örülhet , ha tud a mi otthonunkban ..??

Egy ügyvéd, jogra és az erkölcsre tett esküje, ebből az aspektusból ,elég sokatmondó ! A jogot jól ismerők , főleg kell ,hogy tudják a deviza holokauszt paragrafusokba zárt halál, mert élet és emberellenes törvényeivel százezreket tesz tönkre és hajszol a halálba !

Lelkük rajta … , de az elkövetett bűn, bűn marad , főleg ,ha szándékos .

Egyszer a karmikus törvények szerint, triplán és hetediziglen vissza fog ütni !!! Tőlem persze a mohó faktor cég a felvett összeg többszörösét vette el ily módon . Csomagolnom kell ,mert ki készit az állandó feszültség és a stressz is megtette a hatását .Félelemben és idegösszeomlásban ,nem lehet , így itt élni tovább … !

Még 400 ezer embert fenyeget a kilakoltatás veszélye

Már majdnem üres a ház ,… sírnom kell , …nagyon fáj ,

hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel
követhetik el , ráadásul a családok évében ! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát ??? Ki segit … ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is … !

Nem bűnözők a devizások , hanem kifosztott áldozatok

a Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével ,rabszolga gyárakká váltak ! Kár , hogy valaha , bíztam bennük ! Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból…??????

Nagyon sajnálom ,… sirnom kell …!!!! ?????????? Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bizhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy !”

A kormány törvénymódosítással teszi könnyebbé, gyorsabbá – nem a rászorulók életét! – a kilakoltatást

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.