Bíróság előtt a boxeres gyerekverő gyerek – cikkünk nyomán…..

Mint arról elsőként beszámoltunk,  október 4-én tanítás után egy kisiskolás barátaival iskolája közelében lévő játszótéren várta az édesanyját. Voltak ott nagyobbak, nyolcadikosok is. Látásból ismerték egymást. Egyszer csak előkerült a boxer….

A kisfiú azzal ugratta az egyik 14 éves barátnőjét, hogy bandzsit

Ezt már megtette máskor is, akkor ennek semmiféle negatív hatása nem volt. Most azonban a barát „férfiasan” védelmére kelt a kislánynak, és se szó, se beszéd, egyszerűen nekiment a nála sokkal kisebb és fiatalabb gyereknek. Nem is akárhogyan, nem ám puszta kézzel, hanem boxerrel!

Fejlemény

A fiatal fiút a XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói súlyos testi sértés kísérlete bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és ma kezdeményezték bíróság elé állítását

– írta a police.hu.

Az eset a budai Kelenvölgyi iskola mellett történt október elején

A mama elvitte a fiát az ügyeletre, ahol nem látták el, hanem továbbküldték a János Kórház baleseti szakambulanciájára, ahol ellátták és látleletet vettek föl. Eszerint a feje jobb oldalán egy darab 5 centiméteres, a balon két 0,5 centis repesztett seb volt. Ezeket összeragasztották. emellett felületi sérülései voltak a nyakán, a végtagjain, nyomásra érzékeny volt a kulcscsontja, bevérzések voltak a lapockáján a szeme bevérzett, az arca lila volt és földagadt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük