Bíróság előtt a Mészáros házaspár! – no para, csak válóperileg

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere – írta meg a 24.hu.

A bíróságra elsőként az asszony érkezett meg

egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, nem sokkal később a felcsúti milliárdos konvoja is befutott. Mészáros Lőrincet próbálta a portál megkérdezni a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról,

ám kísérői pajzsként védték az üzletembert.

Ügyvédje azt is közölte,

ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a képek közzétételéhez.

A felcsúti milliárdos és felesége szeptember 4-én MTI-közleményben jelentette be,

hogy felbontják házasságukat. A pontos megfogalmazás szerint kezdeményezik a bíróságnál a házasság egyezséggel történő lezárását. A közleményben azt is állították, hogy a döntést teljes egyetértésben hozták meg, és a váláshoz szükséges döntésekben nem volt köztük vita.

Mészárosné a bejelentés előtt elköltözött Felcsútról

Az Opten cégadatbázis szerint a nevén lévő vállalkozásokban már szeptember 2-án átvezették a lakcímváltozást. Mészárosné e szerint Budapesten, egy XII. kerületi társasházban lakik.

Azóta az is kiderült, hogy Kelemen Beatrix nemcsak mint tulajdonos, hanem mint cégvezető is megszüntette a kapcsolatát a férje vállalataival, bár egyes zártkörű részvénytársaságoknál nem nyilvános a részvényesek személye.

Az egyetlen olyan vállalkozás, amely Mészárosné Kelemen Beatrix nevén maradt, a Media Vivantis Zrt., amely két televíziócsatornát, a Life és az Ozone Tv-t üzemelteti.

A harmadik leggazdagabb magyar

(Felcsút egykori fideszes polgármestere) nemcsak a miniszterelnök közeli barátja, hanem a bankrendszertől a turizmuson át az agráriumig számos stratégiai ágazatban meghatározó szereplő céges érdekeltségei révén – az esetleges vagyonmegosztás kimenetele ezek szempontjából is lényeges.

VIA

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük