Biztosan tudja magáról? Válasszon egy fát és ellenőrizze!

Hányszor előfordul, hogy valamiről azt gondolja: ezt biztosan nem tudom megcsinálni, vagy ellenkezőleg: ez nem nagy ügy! Jusson közelebb legbelsőbb énjéhez! Csak annyi a dolga, hogy választ egyet a fák közül és elolvassa, hogy milyen jelentéssel bír a döntése!

Bökésre fel!

1. Felelősség és kiegyensúlyozottság

Felelősségteljes személy, általában minden dolgot humorosan és lelkesedéssel old meg, ezért könnyebben túlteszi magát az akadályokon. Nyugodt, kiegyensúlyozott ember, amely egyrészt előnyt, másrészt pedig hátrányt jelent az Ön esetében, mert inkább hallgat, mintsem harcol az igazáért. Mivel jóindulattal fordul mindenki felé, jó kapcsolatai vannak a munkahelyén és a családi életében is.

2. Együttműködés és bölcsesség

Ön olyan ember, aki a legtöbb emberrel megérti magát, ez egy olyan különleges tulajdonság amely előnyére válik. Türelmes és empatikus személy, meg tudja hallgatni az Ön körül lévő emberek mondanivalóját és hasznos tanácsokat ad nekik. Sajnálatos módon egyes emberek kihasználják a jóságát.

3. Nagylelkű és intelligens

Ön nagylelkű ember, olyan aki mindig segít másokon a bajban. Az intelligenciája és az ösztönei mindig segítenek megtalálni a legjobb megoldást bármilyen problémára. Racionális, mindent minden oldalról átgondol, azért hogy elkerülje a kellemetlen helyzeteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük