Blikk: súlyos balesetet szenvedett az egyik Liu-testvér a Margitszigeten

A gyorskorcsolya olimpiai bajnokok szárazföldi edzést tartottak a szigeten, amikor a baleset történt. A lap úgy tudja, hogy egy busz egy fűnyíró traktorral ütközött össze, ekkor sérült meg valahogyan az egyik Liu testvér, a karja valószínűleg eltörött.

Liu Shaolin az Instagramra posztolt 24 óráig látható videójában egy busz áll az út mellett, mögötte egy mentőautó és két rendőrautó, miközben a járdán bicikliket vizsgálnak. A poszthoz írt szöveg alapján a busz gázolhatta el őket, mert a sofőr nem tarthatta meg a kellő távolságot előzés közben.

FRISSÍTÉS:

a legfrissebb információk szerint a fűnyíró traktor kerülte a buszt, és épp akkor értek oda Liu Shaolin Sándorék, akik kerékpáros edzést tartottak, ekkor történt a baleset.

Liu Shaolin Sándor időközben videót is megosztott az esetről a korlátozott ideig elérhető Instagram-storyjában: ezen az látható a félreállt busz, mögötte két rendőrautó, egy mentő és több, félreállított kerékpár. A második videón pedig a busz látható, nagyjából fél-egy méterre az út szélétől. az út és a busz közötti keskeny helyre mutató nyilat helyezett el a videón Liu Shaolin Sándor, és azt írta rá angolul: azt mondta, még van elég helyünk. Az első videóra pedig azt írta: “Mikor elüt egy busz”

FRISSÍTÉS 2:

A Hunskate – Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a Facebook-oldalán így ír a balesetről:

“Mindenki jól van!

A Margitszigeten tartott kerékpáros edzést szerdán délelőtt a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott, ám a tréning másként végződött, mint szokott…

A versenyzők egymás után, az út szélén szabályosan haladtak, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a short trackeseket az útról. A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence is bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban.

Nem sokkal később kiderült, hogy egyikőjük sem szenvedett törést.”

Forrás

koronavírus

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük