Sorting by

×

Válik a Varga Judit – Magyar Péter házaspár

A “Házasság hete” éppen a végéhez közeledik, erre mi a szombat politikai-bulvár híre? “Több mint egy évtizednyi boldog házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit és Magyar Péter” – értesült több forrásból a Blikk.

Az ex álompár….

Míg egyikük a kormányban, addig a másik egy nagy állami cég vezetői székében foglal helyet, miközben nevelik három gyermeküket. Látszólag úgy tűnhet, egymás mellett mindketten ki tudtak teljesedni, hiszen az ügyvédjelöltként induló Varga és a kezdetben bírósági fogalmazó Magyar együtt lépkedett egyre feljebb a ranglétrán

– írta a portál és valóban, a fotók és a kommunikációjuk nem arra utalt, hogy probléma lenne a magánéletükben. És bár mindketten közszereplők, ehhez nincs is sok köze a “köznek”, hiszen legbelsőbb magánügyükről van szó.

A Blikk újságírója is tanácstalan: “hogy mégis mi vetett véget a kapcsolatuknak, egyelőre rejtély. Alig több mint másfél hónapja, decemberben készítettünk riportot otthonukban a családi készülődésről, ekkor még nyoma sem volt annak, hogy nagy baj lenne kettejük között, felhőtlen boldogsággal ölelték egymást. Igaz, azt mindketten elismerték, hogy az életük korántsem olyan egyszerű, mint 15 évvel ezelőtt azon az áprilisi napon, amikor megismerték egymást.

Mindemellett hangsúlyozták, még mindig azt tartják a legfontosabbnak, ha egy család közösen – egyenrangú felek szövetségeként – lehet sikeres és boldog.”

A portál kereste az ügyben az Igazságügyi Minisztériumot, ám sem tőlük, sem Varga Judittól nem érkezett hozzájuk válasz.

Varga Judit vagyonnyilatkozatában még férj és feleségként szerepelnek, ebből arra lehet következtetni, hogy a szakítás a közelmúltban történt.

Vagyon- és adósságmegosztás….

Ugyan ez sem tartozik a közre, de érdekes kérdés lehet, hogy az együtt összegrundolt “javakat” miként porciózzák egymás között:

“….alig egy éve vásároltak nem kis hitelre közösen új otthont Budán, és egy mesébe illő nyaralójuk is van Balatonhenyén. Kérdés, hogyan tudnak osztozni a vagyonon. Az ingatlanok mellett Varga félig tulajdonosa egy 2018-as Volvo XC60 autónak, van 2 millió forint és 6 ezer euró készpénze, továbbá 3,2 millió forint, illetve 4800 euró számlakövetelése is. A férje vagyonnyilatkozata nem nyilvános, azt ugyanakkor lehet tudni, hogy van a lakásvásárláshoz kapcsolódó és egy másik hitelükből még összesen bő 107 millió forint tartozásuk….”

Varga Judit friss közleménye

“A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől.

Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

Varga

átver

2 hozzászólás

 • 2021.02.13 - 08:03
  Közvetlen hivatkozás

  Tehat mentik a vagyont micsoda ocsmany emberek dehat ez a fidesz yachton kurvazok csalok korruptok pedofilek drogosok zsidozok gazkamrat nyitogatok

  Válasz
 • 2021.02.13 - 10:59
  Közvetlen hivatkozás

  Most csak OV ribanca lesz egyedül. ,,gondolom igy jobban tudja ez a dög elmenteni a sok pénzt amit Viktorka szolgálataiért tett és tesz…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.