Sorting by

×

Bocs, de ez a horoszkóp most sokaknak fájni fog

6 csillagjegy, aki mindenkinek jópofizik, de titokban mindenkit gyűlöl! A horoszkóp már mutatja is kik ők! A mizantróp olyan ember, aki nyíltan gyűlöli az embertársait, mivel gyakran csalódott már olyanokban, akiktől a legkevésbé számított volna rá. Felismerheted őket a szomszédjaidban, a kollégáidban vagy egy vacsoránál a szomszéd asztalon ülők között is. Ha erre utaló magatartást tapasztalsz valakinél, akkor tudd, hogy a csillagjegyek is nagyban befolyásolhatják az állapotot és betekintést adhatnak az okokra is.

Skorpió

Nem arról van szó, hogy a Skorpió arra vár, hogy mindenki tűnjön el a közeléből, egyszerűen csak felkészül rá, hogy ez be fog következni. Senki nem lehet ártatlan a szemében, amíg nem bizonyít neki. Tudnia kell 100%-os bizonyossággal, hogy megbízhat benned, hogy a “felvonóhidat” leengedje előtted. Nagyon érzékenyek, így ha valaki megbántja őket, akkor bosszút forralnak ellene-int a horoszkóp.

Bak

Titokban nagyon tudják gyűlölni azokat, akik megkérdőjelezik a szakértelmüket. Mivel magabiztosak a munkájukban, ezért ki nem állhatják, ha valaki minden lépésüket szemmel tartja. Ők a legmegbízhatóbb és legkitartóbbak a csillagjegyek között, így nem tudják elviselni, ha valaki kételkedik bennük. Nem kíváncsiak mások véleményére és kiveri náluk a biztosítékot, ha valaki azt mondja: “Én jobban csináltam volna.” Van, hogy úgy érzik, mindenki idióta körülöttük.

Szűz

a horoszkóp szerint egyszerűen nem tudják elviselni azokat az embereket, akik lusták és felelőtlenek. Ha valaki nem képes komoly és szervezett lenni, attól teljesen kiborulnak. Kifejezetten dühösek tudnak lenni, ha valaki nem tesz a mosogatógépbe egy piszkos tányért vagy szanaszét hagyja a dolgait. Mivel nagy tudásúak, ezért nagyon fel tudják húzni magukat az olyan embereken, akik nem képesek felérni az ő szintjükre. Ha túlcsordul a pohár, teljesen ki tudják vonni magukat a forgalomból.

Vízöntő

A Vízöntők olyanok, akik úgy akarják elfogadtatni magukat másokkal, ahogy vannak. Ennek okán képtelenek elviselni, ha valaki nem önmagát adja és valamilyen álarc mögé bújik vagy érezhetően megjátssza magát a környezete előtt. Ha nem magadat adod, akkor óvatos lesz veled, és ha próbálod őt megváltoztatni, akkor hevesen és ellenségesen fog reagálni.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.