Bocs, de ez van! – Horoszkóp azoknak, akik nem bírják mások sikereit

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp szerint is vannak olyan csillagjegyek, amelyek elég negatívak, pesszimisták, nem látják meg a jó dolgokat és nem örülnek a körülöttük lévő emberek sikereinek sem. Kivételek ebben az esetben is vannak, de ezek a csillagjegyek nehezen viselik a kudarcokat, így mások sikereinek se tudnak örülni.

Rák

Ajegy szülöttei általában versenyképesek és mindig nyerni akarnak, nem számít milyen áron. Amikor elveszítik a csatát, úgy érzik, hogy vége a világnak és mindenki hibás azért mert ők kudarcot vallottak. E jegy szülötte nem ismerik el mások munkáját, főleg akkor, ha a másik ember jobb valamiben mint ők. Nem akarják felismerni a tehetséget, inkább kritikákkal illetik azt aki elér valamit.

Skorpió

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Skorpió jegy szülöttei féltékeny emberek a szerelemben és a pénzügyekben is. Annak sem örülnek, ha a szeretett személy egy jobb munkát kap, sőt egyenesen rosszul és megalázva érzik magukat azért mert kevesebb pénzt keresnek mint a társuk, állítja a horoszkóp, ahogy ezt is: mindig az első helyen akarnak lenni, a kudarcok feldühítik őket és ellenőrizhetetlenné válnak. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy mindennek a jó oldalát nézzék, tanulják meg azt, hogy mit kell jobban csináljanak a jövőben.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Bocs, de ez van! – Horoszkóp azoknak, akik nem bírják mások sikereit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.