Sorting by

×

Bocs-horoszkóp: 5 csillagjegynek szomorúan indul 2022 tavasza!

Nagyobb asztrológiai változásokat tartogat a tavasz néhány csillagjegynek, azonban sajnos nem indul túl jól számukra a március-április. Akik rossz hírt kapnak a csillagoktól, ne dobják el az agyukat, ez csak egy lehetőség és ha minden a leírtak szerint alakul is, az évszakok sorrendjében a nyár következik, ami …… Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyeknek!

Ikrek

Egy nagyon fontos ember fog kilépni az életéből. Véget ér egy olyan kapcsolatnak, amely igen meghatározó volt az Ikrek életében, legyen szó akár egy barátságról, akár párkapcsolatról, akár egy szeretett személy elvesztéséről. A nehéz időszakban jobb, ha nem a külső segítségtől vár megváltást, hanem inkább megpróbál megerősödni lelkileg, és egyedül talpra állni. Az elején kissé bizalmatlan lesz az emberekkel, de meg kell tanulnia újra felépítenie a hitét.

… vasárnap pedig….

Ne dőljön be mindennek, amit hall, kedves Ikrek. Hajlamos azt gondolni, hogy furfangos és át lát a szitán, de sajnos sokszor húzzák be önt a kelepcébe, s ezért sokszor kell mások helyett plusz munkát végeznie, vagy sokszor bólint rá elsőre jól hangzóajánlatokra, melyekről később derül csak ki, hogy sok bennük a buktató. Legyen ma nagyon résen, mert ha nem figyel, ma is besétálhat a kelepcébe.

Mérleg

Véget fog érni egy mérgező kapcsolata. Annak ellenére, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szakítás, később megismerkedik egy csodálatos személlyel, aki mellett végre kiteljesedhet. Időt kell adni a történteknek, bármennyire is kiborította ez a dolog, az élet ezután igazán kellemes dolgokat tartogat. Érdemes türelemmel és reménykedve viselni a kellemetlen eseményeket.

… vasárnap pedig….

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törődik, mint a sajátjával, kedves Mérleg. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzővé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghez vinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Skorpió

A múltban elkövetett hibáiért egyszer mindenki megfizet. Bármennyire is gondolta azt a Skorpió, hogy ő biztosan megússza büntetlenül, most egy igen nehéz időszak vár rá. Április első felében félelem kerít hatalmába, rettegsz a saját cselekedeteid következményétől. Jó, ha elfogadod a valóságot, és kivárod, amíg ez az időszak elmúlik, mert elmúlik!

… vasárnap pedig….

Elgondolkozott már azon, hogy biztosan bír-e egyedül minden házimunkával, kedves Skorpió? Ne legyen túl konok beismerni, ha valami meghaladja erejét és segítségre van szüksége. Esetleg felvehetne maga mellé valakit, aki megkönnyíthetné hétköznapjait, s így több ideje maradna azokra a dolgokra, amikről lemond, csak, hogy szuper hős lehessen.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.