Bocs, nem mi mondjuk hanem a horoszkóp: az 5 legostobább csillagjegy

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindig is érdekelt, mely csillagjegy szülöttei a legbutábbak? Most a horoszkóp elárulja. Ezeknek a jegyeknek nem feltétlenül észből jutott kevesebb, csak sokszor hoznak meggondolatlan, ostoba döntéseket. Íme a lista rangsorolva. Viszont senki ne keseredjen el, ha megtalálja a listán a saját horoszkópját, ugyanis jól tudjuk: a kivétel erősíti a szabályt! Minden csillagjegynek vannak jó és rossz tulajdonsági is, ezen listán szereplő csillagjegyek például remekelnek kedvességben, ők a legboldogabbak és a legszerethetőbbek.

1. RÁK

A Rák csillagjegy szülöttjeinek a hiperérzékenységük miatt jutott ez a nem túl hízelgő pozíció. A Rákok hajlamosak azelőtt döntést hozni és reagálni, mielőtt megismernék a tényeket, ugyanis teljesen elragadják őket az érzelmeik. Így gyakran hoznak érzelmi alapon döntést, mellyel lőttek is a tényfeltárásnak és az objektivitásnak. Érzelmességüknek viszont jó oldala is van: a Rák csillagjegyűek a legboldogabbak az összes asztrológiai jegy szülöttjei közül- állítja a horoszkóp.

2. NYILAS

A Nyilas csillagjegyű emberek általában határozatlanok, gyengébbnek mutatják magukat és kevésbé állnak ki magukért, emiatt sokan butának tartják őket. Pedig a Nyilas tökéletesen képben van, csak hajlamos elveszni a részletekben, nagyon belemerülni egy bizonyos dologba, a többiről pedig tudomást sem venni.

3. KOS

A Kosokról nem véletlenül mondják, hogy fejjel mennek a falnak. Túlságosan impulzívak, emiatt hajlamosak rossz döntéseket hozni és téves következtetéseket levonni. Az érzelmi intelligenciával is hadilábon állnak, a horoszkóp szerint, sok konfliktusuk származik abból, hogy kevésbé tudják átérezni a másik problémáját.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Bocs, nem mi mondjuk hanem a horoszkóp: az 5 legostobább csillagjegy

  • Hogy így billentyűzetet mertél ragadni az vakmerő és balga tett volt Pici Panna. Inkább bevásárló listát írj, mint baromságokat. Ilyenkor hol marad a cenzúra?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük