Celebnek lenni kemény meló, de lássuk be, nem jellemző rájuk, -tisztelet a kivételnek, akinek most nem jut eszembe a neve- hogy a szellemtörténet óriásai lennének. Más a dolguk, nincs ezzel semmi baj, amíg el nem kezdik osztani az észt.

Üzenet jött a szörfdeszkáról… stop!

A koronavírus terjedéséről és a menekülthelyzetről “elmélkedett” Bódi Sylvi kerítésen belül elismert celeb és szörfös imádott hazájának vezetőjéhez. Tette mindezt Instagram oldalán, feltehetően miután alaposan elmélyült mindkét témában. Biztos, ami biztos: Orbán mindent jól csinál.

“Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb… “

“Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet.”

Ilyen egyszerű ez! – főleg, ha fake news-hívő az ember

“Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány… ”

Bódi kisasszony azt vallja, hogy aki kínai, az fertőz

Nincs egyedül ezzel a teljesen fals meggyőződésével. Nem ártana kicsit tájékozódnia, hiszen százezer követője olvassa eszmefuttatásait, ami némi felelősséggel jár!

“Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni…  Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos…”

View this post on Instagram

Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? 👑🦠 Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! 🙏🏼 Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb… 🤔 Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet. 👍🏼 Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány… 😐 Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… 😳😱 Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos… 🙅🏻‍♀️ #SylviBodi #Pohnpei #Micronesia

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét