Bódi Sylvi két szörfözés közben itinert írt Orbán Viktornak – ilyen, amikor a celebagy beindul?

Celebnek lenni kemény meló, de lássuk be, nem jellemző rájuk, -tisztelet a kivételnek, akinek most nem jut eszembe a neve- hogy a szellemtörténet óriásai lennének. Más a dolguk, nincs ezzel semmi baj, amíg el nem kezdik osztani az észt.

Üzenet jött a szörfdeszkáról… stop!

A koronavírus terjedéséről és a menekülthelyzetről “elmélkedett” Bódi Sylvi kerítésen belül elismert celeb és szörfös imádott hazájának vezetőjéhez. Tette mindezt Instagram oldalán, feltehetően miután alaposan elmélyült mindkét témában. Biztos, ami biztos: Orbán mindent jól csinál.

“Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb… “

“Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet.”

Ilyen egyszerű ez! – főleg, ha fake news-hívő az ember

“Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány… ”

Bódi kisasszony azt vallja, hogy aki kínai, az fertőz

Nincs egyedül ezzel a teljesen fals meggyőződésével. Nem ártana kicsit tájékozódnia, hiszen százezer követője olvassa eszmefuttatásait, ami némi felelősséggel jár!

“Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni…  Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos…”

https://www.instagram.com/p/B8dGIMmlP3L/?utm_source=ig_web_copy_link

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük