Bödőcs: “ha nem kéne röhögnöm, sírnák….”

Bödőcs Tibor nem pusztán énközpontú humorista, – ami mostanság nagy divat- közéleti kérdésekben is időről-időre megnyilatkozik. Index-ügyben sem tartotta vissza magát. Bejegyzését az ember fura, különös fanyar szájízzel röhögi végig.

“Míg Aminiszterelnök rúgkapáló CSIRKÉK természetességével BRÜSSZELBEN csillog,

mint KRISZTUS URUNK AZ ÍRÁSTUDÓK ÉS FARIZEUSOK között: itt vannak ezek az indekszes, szűk vállú, kígyótestű, tyúkmellű, lúdtalpas, gluténmentes, „sálat VESZEK, pedig NEM IS FÁZOK” fajtájú HÜJEGYEREKEK! Álfüggetlenobjektívfüggetlenek…EZT tudja mindenki, akinek egy kicsit is Pancho Aréna alakú a szíve! ERRŐL ENNYIT!

Háború VAN, de ezek túsznak se lennének JÓK!!

Milyen sajtószabadságról AJVÉKOLNAK sivalkodóan hisztizve EZEK A LIBERRÁLTAN DOBREVIZÁLT TÚLÉRZÉKENYÍTŐK??????? NÁLUNK MINDENT SZABAD, AMIT ENGEDNEK!!

Ez ÍGY működik mindig is. Aki szerint, AZ HAZUDIK!

Demokratának lenni annyi, mint NEM FÉLNI: MEGIJEDNI!

Ha szólnak, hogy EL AKARJUK ADNI A „TUDÁSUNKAT”, akkor nem azt mondjuk két kábítós ORRFÚJÁS között, hogy „’iszen dem agarjuk”, hanem MEGKÉRDEZZÜK, MENNYIÉRT???????????? DE EZEK a bohócok csak tovább KAPÁLÓZNAK, szánalmas, ha nem kéne RÖHÖGNÖM, sírnák…”

Igen, kérem! Ez 2020 szürreális Magyarországa, aminek előképe csak Hofi Gézánál és Örkény Istvánnál olvasható. Ajánljuk mindenkinek a humorista és az író életművét!

cigireklám

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük