Sorting by

×

Bödőcs Tibor is elköszönt

Bödőcs Tibor a facebookon jelentette be, hogy véget ért a turnéja.

“Nagyon köszönöm mindenkinek, aki az élő előadásokra ellátogatott, nagyszerű esték voltak! Köszönöm a szervezőknek, előzenekaraimnak, az adminnak, a sofőröknek, a műszaknak, a stábnak! Most új műsor, esetleg új könyv reményében már megint Szibériá… illetve alkotói szabadságra vonulok. Mikor, ha nem most?”

Az ország talán legnépszerűbb humoristája, aki tűpontosan csípte el az Orbán-rendszer karakterét, aki már évekkel ezelőtt Putyin leghűségesebb csahosának hívta a “magyar minielnököt”, a “kicsit”, most úgy látja:

“a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában.”

Bödőcs szerint “Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás” következik.

A humorista éles kritikával fogalmazta meg, hogy:

“Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig.”

Bödőcs Tibor: “A NER működését bemutattam a színpadon, nagyrészt a populizmusról szól a Mulat a Manézs. Ahogy a Ruszkik, haza, család című bagatellemben jeleztem, ezt már nem érzem elég nagy kihívásnak. Az úgynevezett ellenzék is megérne egy fekete humormisét, de azt már az előtt unom, hogy elkezdeném. Hogy mivel folytatom, még számomra is meglepetés, ezért (is) szép ez a szakma.”

“Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!”

A viszontlátásra!

Bödőcs Tibor

Bödőcs: Vlagyimir előre megy, nem hátra….

Kiemelt kép: Wertán Tibor

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.