Bodrogi Gyula felbőszült és Kovács-szájízű válaszra ragadtatta magát – Brigitte Bardot nem gondolta, hogy Európa közepén “hátranyilazva” védik az állatokat

A “nekünk ne mondja meg senki!”-elv mentén “magyarosra” sikeredett felháborodás-dömpinget váltott ki Brigitte Bardot vadászoknak címzett üzenete. Bodrogi Gyula, Sági Szilárd és Csejtei Tamás, a Back II Black basszusgitárosa válaszolt a világsztárnak. Kovács Zoltán mindezért felelős közszolga biztosan elégedett a felhozatallal.

Majd mi tudjuk…, oszt jó napot!

Nagy port kavart a hazai vadásztársadalomban a Blikk tegnapi cikke, amelyben Brigitte Bardot vadászoknak írt üzenetét idéztük. A francia színésznő kézzel írt levélben osztotta ki a vadászokat, egyben a fővárosunkban zajló vadászati kiállítás résztvevőit.

„Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe!”

Több sem kellett a vadászat hazai szerelmeseitnek!

Bodrogi Gyula: B.B-t megvezették!

“A mondandója elejével maximálisan egyetértek, de a végével nagyon nem. Tisztelem Bardot művészetét, de valaki nagyon félrevezethette, ugyanis tudnia kéne, hogy csak ott van vad, ahol vadász is van, számos példa bizonyítja ezt.

Afrikában például, ahol betiltották a vadászatot, kihaltak az állatok, mert ész nélkül irtották őket.

A természet rendjében fenevadak vagyunk, mindenevők, ezt el kell fogadni.  Aki ész nélkül, puszta kedvtelésből öl, az egy rohadt szemét, de ez a vadászokra nem vonatkozik.

Brigitte Bardot-t változatlanul szeretem, még ha el is küldött a fenébe, és remélem, megváltozik a véleménye. Volt egy nagyon jó barátom, aki azt mondta, majd akkor vadászik, amikor a nyúlnak is vadászpuskája lesz. Aztán az egyik legnagyobb vadász lett. Úgy hívták, Hofi Géza”

– mesélte a Blikknek Bodrogi, aki üzent is Bardot-nak:

Csókolom, imádom a művészetét, de ne foglalkozzon azzal, hogy védi a vadakat, majd mi védjük őket, és nem csak így, szóban!

Csejtei Tamás, a Back II Black gitárosa döbbenete

“A stílus maga az ember, és ez alapján Bardot meglehetősen agresszív.

Mindig a szélsőségesekkel van probléma, a sötétzöldekkel, akik azt hiszik, hogy a vadászat az ölésről szól, holott ez nem így van. Ha nem lenne vadászat, két év alatt egymilliósra nőne a vaddisznó-populáció, el lehet képzelni, mi lenne a következménye.

Én úgy látom, egyre agresszívebbek a zöldek és az ilyen megnyilvánulások, ez az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a vadászoké.

Sági Szilárd gasztrokibic szívesen “beszélgetne hosszasan” B.B.-vel

“Szívesen beszélgetnék a művésznővel hosszasabban erről, és arról, hogy ne dobálózzon súlyos szavakkal felkészületlenül olyan ember, akinek a szavaira ennyien figyelnek.

Ha nem lennének vadászok, nem lenne vad sem, ha pedig nem ennénk húst, még több erdőt kellene kiirtanunk, hogy legyen hol élelmiszert termelni. Sokan szeretik felhozni ellenünk a vadászbaleseteket is, erre csak annyit mondanék, hogy megvágtam már én is magam a konyhában, pedig nagyon vigyáztam.”

Részünkről azt gondoljuk, hogy a vadgazdálkodás fontos dolog, mondhatni nélkülözhetetlen, de az elejtett vadat tömegével kitömni és falon, tárlókban, esetleg a szoba falán otthon révedve nézegetni és büszkélkedni vele, beteges.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

 

Bodrogi Gyula felbőszült és Kovács-szájízű válaszra ragadtatta magát - Szegény Brigitte Bardot nem gondolta, hogy Európa közepén "hátranyilazva" védik az állatokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.