“Egy évvel ezelőtt a vágy az volt, hogy találkozhasson Bogi kedvenc zenekarával, a Tankcsapdával. Akkor ezt az internet erejével összehoztuk egyetlen nap alatt.


Most nagyobb a baj.

Bogi rendkívül rossz állapotban van, ezért szeretnék elvinni Sopronba egy rehabilitációs kúrára, melynek költsége 350 000 forint. Annyira nem sok pénz, Bogi szüleinek mégis rengeteg. Hiszem, hogy van 350 olyan ember, aki megteheti, hogy 1000 Ft-ot – egyetlen ezrest – utal a Bogiék megsegítésére létrehozott alapítvány – a Második Élet Alapítvány – számlájára.

bogi
fotó: H.E. facebook oldala

Sőt, hiszem, hogy akad olyan vállalkozás, aki ennél sokkal többet is.

Számlaszám: 11702012-21170926-00000000″

– írja szívfacsaró Facebook-bejegyzésében Lukácsi Krisztina, a Budai Nagy Antal Szülői Választmányának elnöke. A teljes posztot alább olvashatja.

Horváth Bogi 2015 áprilisában nyolcadikos volt.

Éppen felelt angolórán, amikor rosszul lett és összeesett. Leállt a szíve. Amíg a mentők kiérkeztek, a tanároknak sikerült újraéleszteniük, de a lány agya hosszú percekig nem jutott oxigénhez, ez visszafordíthatatlan károsodást okozott. Bogi hetekig kómában feküdt, amikor végre felébredt, kiderült, hogy elveszítette a látását, nem tud felkelni az ágyból, nem érteni a beszédét. Az állapota az elmúlt másfél évben alig javult, ágyhoz van kötve. Állandó gondozásra-felügyeletre szorul.

bogi
H.E. facebook oldala

A nehéz anyagi helyzetben lévő Bogiért sokan megmozdultak, különösen Lukácsi Krisztina erőfeszítései megindítóak, ő már segélykoncertet is szervezett, hogy a család javíthasson a szűkös körülményein.

Nem kérdeztek pártállást, egyszerűen kirakták a kórházból – gondolja, kedves Fidesz-szavazó, hogy Önnel másként tesznek?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét