2019.04.25. Névnap: Márk

Bokros Lajos: Aljas lett a magyar diplomácia. Nem csoda: fejétől bűzlik a hal 0 62

Bokros Lajos

Ukrajnában állami gyűlöletkampány folyik a magyar közösség tagjai ellen – mondja Szijjártó Péter külügyminiszter. Magyarországon állami gyűlöletkampány folyik magyarok ellen – mondom én.

A fennhéjázó magyar diplomáciának

sikerült felhergelni az ukrán hatóságokat azzal, hogy a beregszászi magyar konzulátuson magyar útleveleket osztogattak és titokban új magyar állampolgárokat eskettek. Ezzel a magyar állam durván megsértette az érvényes ukrán törvényeket.

Ne legyen félreértés: nem pártolom én a kettős állampolgárságot kizáró ukrán törvényeket. Mégis, ha ez a törvény ott, akkor nincs mit tenni, muszáj betartani. Ahogy a magyar állam szépen csöndben betartja ugyanezeket Szlovákia esetében.


Mi ez a kettős mérce?

Putyinnak tetszik alattomosan szolgálni azzal, hogy magyar állami gyűlöletkampányt kezdeményeztek az orosz állami agresszió miatt sok sebből vérző, meggyengült Ukrajna ellen? Miért nem tetszenek megsérteni Szlovákia törvényeit?

Sunyi, pávatáncos, alattomos, aljas lett a magyar diplomácia. Nem csoda: fejétől bűzlik a hal. Ezt még Szafarov, a fejszés azeri gyilkos is tudja, akiből nemzeti hőst tetszettek csinálni.


A gyorsan fogyatkozó kárpátaljai magyar közösségnek iszonyú kárt okoz a magyar diplomácia. Ahelyett, hogy megegyezésre törekedne az ukrán hatóságokkal, szítja a gyűlölet tüzét. Nem kérdés, hogy ennek legfőbb kárvallottjai a kárpátaljai magyarok lesznek. Lassan elfogy Kárpátalján a magyar népesség.

Vigyázzatok őrültek,

mert ha egyszer lángra lobban a tűz, annak tovaterjedését nem tudjátok megakadályozni. Annak irányát sem ti fogjátok megszabni. Megszabja majd a történelem, amelynek tüzénél lehet, hogy ti is elégtek.

Vajon ki szervezte be Szijjártó Pétert?

Szijjártó a halállistán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + hét =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Bokros Lajos: Aljas lett a magyar diplomácia. Nem csoda: fejétől bűzlik a hal!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/bokros-lajos-aljas-lett-a-magyar-diplomacia-nem-csoda-fejetol-buzlik-a-hal/