Bokros Lajos: Figyel a Figyelő

Ez megnyugtató, mert nem érezzük magunkat egyedül a sötétben. Figyel a Figyelő, csakúgy, mint a Nagy Fivér (Big Brother) George Orwell könyvében.

Sötét van, nagyon sötét,

mert a kormányzat által szakmányban űzött gonoszság ellepte az országot. Ebben az éjszakában jólesik tudni, hogy van, aki gondol ránk. Nem kell félnünk a sötétben, amikor a magyar szabadság temetője mellett haladunk el.

Mi, Soros György zsoldosai, nem haragszunk, hogy kilistáztak bennünket. Éppen ellenkezőleg! Büszkén viseljük a megbélyegzést. Fizetésünkért megdolgozunk. Értéket alkotunk. Nem úgy, mint a nemzeti szégyen kormánya, amelynek tagjai értéket és erkölcsöt rombolnak, közben a mi vagyonunkat lopják el.

Vannak korszakok, amikor a kormányok gonoszak, sőt igyekeznek gonosszá silányítani a tömegeket. Ezekben az időszakokban különösen fontos, hogy a nép jóérzésű rétegei kiegyenesítsék derekukat. Szólok nektek, zsivány gonosztevők, hogy listátokkal megacéloztátok akaratunkat.

Marad az egyenes a gerinc.

Nekem csak egy bajom van a vicsorgó fasizmust idéző listátokkal. Miért pont a Figyelő? Miért kellett egy veretes hetilapot először tönkretenni, majd aljassá silányítani? Miért kellett pártpolitikai propaganda áldozatává zülleszteni? Hát nem lenne szükség – még nektek is – egy színvonalas gazdasági hetilapra, amiből legalább megtudhatnátok, mi folyik a nagyvilágban, ami még a ti jövőtöket is befolyásolhatja.

Kedves Figyelő!

Nemcsak a listázás silány, hanem még a lista is. Halottak a névsorban, köztük nem magyar állampolgárok. Még a gonosz parancsot sem vagytok képesek színvonalasan teljesíteni.

Nem szégyen ez? Van még lejjebb?

Bokros Lajos, Soros-zsoldos és MoMa elnök

Vegyenek fel a Soros-bérencek listájára!

Chikán Attila, a “Soros-zsoldos”

Aggódásra semmi ok: lehet még jelentkezni a Soros-szaknévsorba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük