Bokros Lajos: összenő, ami összetartozik

Nem szeretek posztot írni külpolitikai témákról, mert azt tapasztalom, hogy ez érdekli a legkevésbé az internet hazai közönségét. Mégis, néha rákényszerülök, mert a nemzetközi kapcsolatok ékes bizonyítékát kínálják annak, hogy a nemzeti szégyen kormánya (NSZK) valójában fasiszta értékeket vall.

Bejárta a világsajtót a kép: Orbán Viktor fogadta Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt vezérét

Köztudomású, hogy Wilders példaképének tekinti Orbánt. Hogyan lehetséges ez?

A holland Szabadságpárt fasiszta párt, hiszen nyíltan gyűlöli az iszlámot és a muzulmán vallásúak kiűzetését tűzte ki céljául. Hogyan lehetséges, hogy egy ilyen párt vezetőjének Orbán a példaképe?

Nigel Farage, a brit szélsőjobb bohóca elkezdett sorosozni – beszédét hosszan idézte a Magyar Hírlap. Miért tartja fontosnak a hazai lakájsajtó egy idegengyűlölő beszédét? Ez lenne a legjobb bizonyíték arra, hogy a nemzeti szégyen kormányának igaza van? Tudja-e a magyar társadalom hogy miféle dicstelen figura Nigel Farage?

Orbán elutazott Bécsbe

A lakájsajtó ünnepelte a mi egyszerű és népi vezérünket, ahogy felmászott a Railjet első osztályú vagonjába. Milyen szép, hogy vonattal megy és még a hátizsákjának is vett jegyet. Jó hír ez, vagy rossz? Szerintem rossz. Az adófizetők pénzét pazarolta. Feltűnt valakinek?

De nem ez a lényeg, hanem az, hogy az osztrák kormányban ma benne ül a hírhedt Szabadságpárt, amelyik úgyszintén idegengyűlölő, náci ihletésű és nem áll messze a fasizmus szerecsenmosdatásától. Miért tárgyal Orbán ezzel a kormánnyal? Miért nem elegendő alacsonyabb szintű látogatás, hogy megtárgyaljuk azt, amit nagyon muszáj?

Összenő, ami összetartozik

Az Európa-ellenes, idegengyűlölő, kirekesztő szélsőjobboldal megtalálta ünnepelt hősét. Miért? Mert ő is Európa-ellenes, idegengyűlölő, kirekesztő.

A Jobbik és a Fidesz egyívású. Porhintés, parasztvakítás, hogy egymás ellenfelei. Csak a koncért marakodnak, de egyformán megmérgezik a magyar társadalom szívét és lelkét.

A fasiszta ideológia és magatartás hallatlan károkat okoz a magyar nemzet érdekeinek.

Honpolgárok, ébresztő!

Bokros Lajos: pávatánc a szakadék szélén

Bokros: Hitler szabad választásokon jutott hatalomra. Aztán bevezette a demokrácia illiberális felfogását

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük