Bokros Lajos: a magyar kormány = bűnszövetkezet

Normális ország, normális eljárásban kiteszi korrupt elnökét az elnöki székből. Ez történt tegnap a Dél-Afrikai Köztársaságban, ahol Jacob Zuma elnököt először saját pártja, majd az ország parlamentje felmentette tisztségéből. Jöhet a bírósági eljárás súlyos korrupciós ügyei miatt. 

Izraelben a rendőrség és az ügyészség vizsgálatot rendelt el

Netanyahu miniszterelnök ellen csalás (fraud) és megvesztegetés (bribery) vádjával. Természetesen a miniszterelnök felháborodottan visszutasította a vádat, de tehetetlen. Izrael erős jogállam, a vádhatóságokat a kormányfő nem utasíthatja. 

Izrael és a Dél-Afrikai Köztársaság ezernyi gonddal és feszültséggel küzd. Mégis, minden baj és nehézség ellenére működik a két ország alapvető immunrendszere és kiveti magából mindazokat, akik visszaélve hivatalukkal, kárt okoznak az államnak és nemzetük méltóságának.

Korrupt volt az elnök, lemondott! – na hol? Dél-Afrikában!

És hazánkban?

Kiderült, napnál világosabban, hogy a magyar kormány = bűnszövetkezet. Nyomoz valaki? Ugyan. Polt Péter pártkatona megbízása arra szól, hogy védje a maffiát. Ezért nincs jogállam Magyarországon, ezért kellett azt Orbánnak haladéktalanul felszámolni.

Vigyázz Polt Péter, szorul a hurok. Ha nem teljesíted törvényi kötelességedet, akkor bűnrészes leszel. Felelős az igazságszolgáltatás működésének akadályozásáért. Percig ne gondold, hogy nem kerül rád sor, amikor a maffiaállam gazembereit a nemzet egyszer elszámoltatja. Bűneitek nem évülnek el, arról gondoskodunk. 

Ha bennetek nincs lelkiismeret, ne higgyjétek, hogy a magyar nemzetben sincs. Vannak hazafiak és hazalányok, akiknek a haza üdve mindennél előbbre való.

Ahogy írtam, ez a vég kezdete. Akarjuk, hogy Magyarország normális ország legyen. Meg fogjuk valósítani.

(Szerző: Bokros Lajos MoMa elnök)

Kapcsolódó:

Röhej: a fideszes Polt Péter vizsgálja Orbán vejének az ügyét

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük