Bölcsesség vagy van, vagy nincs, hárman a csúcson – Lehetetlen megvezetni őket

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegynek vannak olyan képességei, amelyekben ők a legjobbak, és amelyek igen komoly előnyt jelentenek másokkal szemben az élet egy-egy területén. Következzen az a három csillagjegy, amely a legbölcsebb, és a legjobban olvas másokban. Ezek az emberek gyakorlatilag a vesénkbe látnak, és lehetetlen őket megvezetni.

KOS

A Kos egyike a legegyenesebb, legbelemenősebb csillagjegyeknek: egyáltalán nem jellemző rá a hazugság, és jaj annak, akit ő maga kap hazugságon. Márpedig azok, akik egy Kosnak próbálnak meg hazudni, igen könnyen lebuknak, ugyanis a kosnak van egy speciális érzéke, amellyel a másik energiaszintjéből le tudja szűrni, hogy a másik ember mennyire biztos abban, amit állít. A Kos ezért az igazán rutinos és pofátlan hazudozók kivételével mindenkit könnyűszerrel lebuktat… Ráadásul ezzel örökre leírjuk magunkat, soha többet nem fog velünk érdemben szóba állni, ez is a bölcsességét bizonyítja.

Ők is hárman vannak:

MÉRLEG

Egy Mérlegnél gyakorlatilag felesleges hazugsággal próbálkozni, ugyanis rögtön tudni fogja, hogy valamilyen hátsó szándékunk van, vagy valamiben sántikálunk. A Mérlegeknek különösen erős az intuíciója, az úgynevezett hetedik érzéke. Mivel az életüket úgy igyekeznek berendezni, hogy az harmonikus legyen, és egyfajta kellem és báj uralja ezt a harmóniát, nagyon könnyen képesek megérezni, ha bármilyen “zavar támad az erőben”. Ez mind a családi életben, mind pedig a munkában igaz: a Mérleg ki nem állhatja a mismásoló, nem egyenes embereket!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse