Bolthálózat Iványi Gáborék megsegítéséért! – Minden további nélkül másolható!

Ma meglátogattuk Iványi Gáborékat az Oltalom Karitatív Egyesületben, hogy fertőtenítőszereket vigyünk, illetve fontos elhatározásra jutottunk: ‘charity shop’-ot nyitunk a II. kerületben – írta Őrsi Gergely a kerület MSZP-s polgármestere közösségi oldalán.

Neked lom, másnak fontos, a harmadik pedig enni ad az árából a rászorulóknak!

Az úgynevezett charity shopok tárgyadományokat társadalmi célok érdekében, nonprofit modellben áruba bocsátó üzletek. Ha valami feleslegessé válik az egyik háztartásban, vagy úgy ítéli meg a tulaja, hogy ezzel támogatná azokat, akik szükséget szenvednek, fogja magát és a cuccot és elviszi a megadott helyre. Ugyanide tér be az is, akinek nincs sok elkölthető pénze, de szeretne ezt-ezt. Miután az üzlet mindenki megelégedésére lezajlott, az érte kapott összeget eljuttatják -jelen esetben Iványi Gábor egyházához- a kiszemelthez, amely szervezet például enni ad azoknak, akik nem tudják azt megvenni.

Ilyen egyszerű segíteni!

Nem kell hozzá “haditerv”, meg “háború”, sem “csata”, sem busásan megfizetett apparátus,

csak Te kellesz, némi nélkülözhető cucc és jó szándék!

Mindez Őrsi szavaival…

“Egy ilyen bolt lényege, hogy használt, jó minőségű, de a családunkban már nem alkalmazott eszközöket adományként eljuttatjuk ide, ahol az eredeti ár töredékéért mások is hozzáférnek. A rendszer pedig az így keletkezett bevételekből működik.

Az adományboltok esélyt teremtenek a munkaerőpiacról kiszorultak foglalkoztatására, miközben olcsó vásárlási lehetőséggel segítenek a rászorulóknak.

Mi a II. kerületben olyan közösség vagyunk, ami magán kívül az ország egészére, minden magyarra odafigyel. Büszkék vagyunk rá, hogy nem csak magunkon, de a nehezebb sorban élőkön is rendszeresen segítünk.

Ezért keressük más, kevésbé tehetős magyar településekkel a kapcsolatot,

ezért működünk együtt olyan nagy múltú intézményekkel, mint Iványi Gábor és az Oltalom. És ezért szeretnénk továbblépni ebben. Úgy érezzük, hogy egy adománybolt működtetése természetes következő lépése elkötelezettségünknek és együttműködésünknek.

Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő helyet fogunk találni a ‘charity shop’-nak, és sokan segíthetünk sokaknak!”

https://www.facebook.com/orsigergely2kerulet/posts/671184493601839

Aki nem hallotta volna, miért pont Iványi Gábor és az Oltalom a “célközönség”

iványi

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Bolthálózat Iványi Gáborék megsegítéséért! – Minden további nélkül másolható!

  • 2020.12.27 - 19:14
    Közvetlen hivatkozás

    kérdezem, hogy hova lehet vinni a jól használható edényt, könyvet? hol van az üzlet, vagy csak most fog nyitni, (valahol) Iványi Gábor üzlet? és már bocs. de ahogy láttam rögtön megosztottam, hogy mily szemét dolog történik a I.G.ral. neki és feleségének IGEN gyógyulást kivántam, és kivánok most is.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük