Borkai a „Jóban, rosszban” szappanopera címét írta a családi képük alá, pedig az „Aranyélet” találóbb lett volna!

Borkai polgármester úr 2017-ben még gond nélkül mutogatta a vagyonnyilatkozatában árválkodó „egyetlen” házát a propagandasajtónak. Azt is mondta, hogy nincs kolbászból a kerítés és hogy a gyerekeinek milyen nehéz, hogy az apjuk a polgármester…

Arról nem beszélt,

hogy néhány évvel korábban, 2014 végén az akkor 22 éves lányának, Petrának vásároltak egy Duna-parti lakást egy újonnan épült elegáns lakópark 6. emeletén. Képeket csatoltam, de itt videón is látható.

A szerény hajlék 88 négyzetméteres, 2+1 fél szobás és tartozik hozzá egy 57 négyzetméteres terasz is. A korabeli ingatlanárak alapján legalább 40, de inkább 45 millió forint lehetett.

A tulajdoni lap tanúsága szerint

az OTP Jelzálogbank 25 millió forint kölcsönt adott rá, vagyis 15-20 millió forintot a Borkai lánya önrészként fizetett ki – ezen felül akkor 22 éves, nehéz sorsú lánynak rendelkeznie kellett olyan jövedelemmel, amire a bank adott 25 milliót…
(Hogy ez a pénz honnan jön, nem tudni. B. Petra nevén csak egyetlen cég van, de annak tavaly – papíron – csak egyetlen millió bevétele volt. A cég egyébként véletlenül pont oda van bejegyezve, mint a jachton huncutkodó egyik vállalkozó, Szabó Ervin összes cége.

Petra egy rendezvényszervező cég honlapján tűnik még fel („Ideas Boutique Events”). A honlap dicsekszik is azzal, hogy a győri polgármesteri hivatalnak is szolgáltat, de azt nem tudni, hogy melyik cég számlázott, mert ilyen nevű cég nem létezik.

A feleség négyhektáros,

teniszpályás istállós, fegyveres őrrel védett luxusbirtoka után egy újabb bizonyíték rá, hogy Borkai Zsolt és családja nagyobb lábon él, mint amit a polgármesteri fizetés és az olimpiai járadék lehetővé tenne.

Azt is tudjuk, hogy ezt kiknek köszönheti:

azoknak a pajkos uraknak, akikkel az Orbán kegyelmét elnyerő Borkai együtt szórakozott azon a bizonyos jachton.

Borkaiék egyébként egy szappanopera címét tették ki közleményként, miszerint „Jóban, rosszban”. Pedig egy másik sorozat címe találóbb lenne: Aranyélet.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük