Elhiszem, hogy a gyalázatos Borkai-ügyet ki akarja radírozni a Fidesz az emberek tudatából, ezért azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy Borkai a ma született bárány, aki kicsit megbotlott.

Mára már ott tartunk, hogy szinte kötelező sajnálnunk, mert valakik leleplezték

Nyilván azok a valakik voltak azok is, akik ármánnyal rávették őt, hogy nosza, menjen már el egy kis pünkösdi hajókázásra a cimbijeivel, hagyja otthon a családját – ők is a saját lábukon állnak -, és a kék tengeren ringó yachton meghágjon néhány kislányt.
A valakik tolták fel az ” add ide a didit” hangerejét is, hogy gúnyt űzzenek belőle, és lejárassák.

(Friss hírek>>>>>>>>>>>>>>>)

Ezt tényleg nem hagyhatják annyiban az elszánt fideszes hívők, mert ez egy olyan ártatlan történet, amiről senki sem képzelheti, hogy bűnben fogant. Hogy is gondolhat bárki egy botlott vakáció miatt például korrupcióra? Ez igazán abszurd. Bezzeg azt nem videózták titokban, amikor elment a templomba!

A zellenzék miatt történt az aktus is,

hogy kibújjon végre a szög a zsákból, és nagy feneket keríthessenek neki. Nyilvánvaló, hogy Gyurcsánytól kezdve az ásotthalmi löszben alagutat fúró migránsokon át az ürgebőrbe bújt sorosistákig mindenki azt akarta, hogy ezt a szegény, ma született bárány Borkai Zsoltit zsarolhassák. Erre ment ki az egész. Tanú is van rá.

(A véleményrovatban megjelenő cikk nem feltétlenül tükrözi a Városi Kurír álláspontját, de itt a helye, mert sokakat érdeklő problémát vet fel. Ha vitázna vele, vagy küldene egyet Ön is, ([email protected]) csak bátran! Olvasna még a Borkai-ügyről Városi Kuríron? Ide kattintson!)

megoszt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét