Borkainak véget ér a bujkálás kora – Mit néz a csikó és mit lát a ló?

Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének csütörtökön be kell fejezni a bujkálást, hiszen az önkormányzati testület alakulóülésével indul az üzemszerű munka. Most  kiderül, lehet-e ilyen súllyal megpakolva, mint amit magára aggatott a szex- drog- és korrupciós botránnyal, vezetni egy várost.

Megy, vagy marad?

Alik még nem fáradtak bele a volt(?) fideszes politikus ócska szex-ügyébe, egyre azt találgatják, mikor érzi végre úgy az egykori olimpikon, mára politikai pária, hogy amit művel, nemcsak szeretett pártjára vetett rossz fényt,

“A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt okozzanak a Fidesznek, ezért kilépve a Fideszből független polgármesterként fogom vezetni a várost.”

de Magyarország egyik legfontosabb városára is.

Vannak olyan vélemények, hogy az alakuló ülés másnapján távozik is a  pornográfiába és drog-ügybe bonyolódott, többek szerint korrupt városvezető. Miért nem a választások előtt mondott le? Mert akkor már nem állíthatott új jelöltet a kormánypárt, így nem érdekelte Orbánt, hogy illik bele Borkai a nagyon keresztény világképbe, amit folyamatosan mantráznak.

A győri ellenzék nagy reményeket fűz a csütörtöki alakulóüléshez, az MSZP helyi vezetője, Pollreisz Balázs például azt írta ki közösségi oldalára a napirend fotója mellé:

“Találkozunk a Városházán”

A győri ellenzék nem a legélesebb kés a fiókban

Persze azt se feledjük, hogy Borkai Zsolt újraválasztásában a városi ellenzéknéknek is komoly szerepe van, hiszen ahelyett, hogy egy normális ellenzék a világon bárhol viselkedett volna, azaz azonnali támadás a botrányt után szinte azonnal, ők lebénultak. Legalábbis az ellenzéki összefogás többsége, a Jobbik ugyanis, ki érti miért, szinte azonnal felmondta az együttműködést. A többi választási koalícióba tömörült párt nemcsak kiengedte kezéből a lélektanilag legfontosabb első három nap tematizálásának lehetőségét, de amikor már jócskán megkésve reagált, az is inkább tűnt tehetetlen hezitálásnak, mint a választók komoly, felelős megszólításának.

Ilyen előzmények után várjuk a csütörtöki alakuló ülését a vizek- és a honi autóipari összeszerelés városának, vagyis, hogy Győrben mit néz a csikó és mit lát a ló?

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

 • Avatar
  2019.11.05 - 22:02
  Közvetlen hivatkozás

  az ellenzék először tegyen rendet Budaörsön, Kispesten, a gyámság alatt lévő főpolgármesternél, Zuglóban,,,,,,,,,,,,majd esetleg utána következhet Győr,……………

  Válasz
  • Avatar
   2019.11.06 - 08:55
   Közvetlen hivatkozás

   Kedves Lantos Irén!
   Ez óvodás mutogatás, hogy “a Pistike is….”
   Ezzel elismeri a bűnt magát!
   Borkai megbukott, de a Fideszes hívők elvakultságukban nem értik, nem akarják érteni, hogy ők is korrupttá, léhává váltak. Igen, azt mondták nekik, “csak szavazzanak a Borkaira, úgyis lemond….”

   Hát nem mond le! Az egész Fidesz egy tolvaj, hazug banda, és aki őket támogatja, az is a lopást támogatja, azaz ő is lopni akar! Ön is? Kedves Irén?

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük