Boros Bánk Levente – szarva közt a tőgyét – beletrafált – na jó, nem az igazságba, de valamibe biztosan…..

Helyszín: az M1 közszolgálatinak csúfot párttelevízió egyik stúdiója, tudják, ahová csak az mehet be, aki rendes hazafi, nem olyan gyütt-ment ballib fazon. Szereplők: egy mikrofonállvány  és egy pártszöveg-felolvasó. Történik mindez: 2019 januárjában Magyarországon.

Boros Bánk és az ő véletlen-faktora

Aligha véletlen, hogy Soros György és az EU-vezetők találkozásait rendszerint rövid időn belül uniós szintű döntések követik

– mondta a Médianéző igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Hidvéghi Balázsnak bizonyítéka van arra, hogy “a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek “….

Boros Bánk Levente szerint

Soros György európai nyomásgyakorlásáról árulkodik az is, hogy brüsszeli látogatásainak céljáról nem tudni semmit, tárgyalásait elrejtik a nyilvánosság elől. Üzleti célokért lobbizni nem tilos, így az sem példa nélküli, hogy üzletemberek esetenként politikusokkal találkoznak, de a tőzsdespekuláns nagyjából negyedévente, lobbistái pedig hetente tárgyalnak uniós vezetőkkel.

Na de Soros úr!

Ez tényleg felháborító! Nem osztja meg Boros Bánkkal, hogy mikor, miért és hová utazik? Hogy képzeli ezt?

Az elemző továbbá elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György választói felhatalmazás nélkül akar nyomást gyakorolni Brüsszelre a nemzetállamok érdekei és megválasztott politikusok ellenében, hogy a nyílt társadalom jelszavával idegen néptömegek jöhessenek Európába.

A sorosozás mellett már sargentinizés is lesz?

Boros Bánknak ennyi volt a megengedett penzum,

így arra a műsorvezetői fel nem tett kérdésre nem tért ki, hogy esetleg bizonyítani tudná-e, amit állít. De arra sem tért ki, hogy az mennyire elfogadható, hogy megválasztott magyar politikusok a nemzet cirka felének akaratát nem hajlandóak meghallgatni viszont hagyják csóró miniszterelnököt egy alternatív valóságban leledzeni, ahol igaz mindaz, amit a gumicsontként elénk dobott a nemzetközinek és sajtótájékoztatójának csúfolt Orbáninfón.

Szóval ez is csak egy szombat esti mese volt a párttévében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük