Borzalmas tragédia! Tehervonat gázolt el egy rendőrnőt miközben az illegális migránsokat üldözött

Villánykövesd és Palkonya között történt a baleset: a járőrök illegális migránsokat üldöztek, az arra közlekedő tehervonat egyiküket, egy rendőrnőt elsodorta, életveszélyesen megsérült.

A Zsaruellátó Facebook-oldalán így írnak a történtekről:

“Veled vagyunk, egy emberként imádkozunk érted!

“Gyógyulj meg, kollegina!

Sötét van, hideg van, futó léptekkel rohanás… El kell kapni a menekülő migránst… Ez a feladat, most nem számít semmi más… Aztán hirtelen fény, hangkürt, utána pedig egy pillanatnyi fájdalom, majd sötétség…

Kolléganőnket, aki egy menekülő migránst üldözött tegnap hajnalban, üldözés közben elütötte egy tehervonat. Életben van, de súlyosan megsérült, több csontja eltörött és a belső szervek is sérültek.

Az életveszély a mindennapjaink részét képezi, mégsem gondolunk igazán ebbe bele, csak ha már megtörtént a baj. Bármelyikünk feküdhetne most ott…

Ilyenkor mindannyian egy emberként imádkozunk kollégánk felépüléséért és gyors gyógyulásáért.

Már sok kék harcos bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen, jöhet autó, teherautó vagy vonat, mi képesek vagyunk meggyógyulni, túlélni, talpra állni és bebizonyítani, hogy igazi, nem csupán hétköznapi hősök vagyunk!

Gyógyulj meg mielőbb kedves kollégánk, veled vagyunk mind, kék, zöld, barna, fehér, piros szív együtt küldi neked az erőt, s kíván mihamarabbi teljes felépülést! ”

A 444.hu -na a rendőrség ezt válaszolta:

„2020. október 7-én 23 óra 30 perc körül a Siklósi Rendőrkapitányság járőrei illegális migránsokat követtek a Villánykövesd és Palkonya közötti sínpályán, majd az arra közlekedő vonat eddig ismeretlen okból elsodort egy rendőrnőt, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.”

Az eset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják.

Mi is együttérzünk és szorítunk a rendőrnőnek és családjának.

Hasonló

tehervonat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük