Bősz Anett babát vár

Érd polgármestere, Csőzik László és Budapest leendő főpolgámester-helyettese Bősz Anett gyermeket vár.

Bősz Anett: Amikor egy élet érkezik, az őt szerető, védelmező élet is újjászületik

„Ez történik most velem is. A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok. Két nagyon fontos pillanat az életemben, mindkettő bizonyosan át fogja alakítani a kapcsolatomat a világhoz, a budapestiekhez, az agglomerációhoz, a politikához. Már az első időszakban is éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek, mert hogy itt fog élni a kisfiunk is. A választás előtt, az egyik piacon egy velemkorú nő a babájára mutatott, amikor elhaladt a stand előtt, és azt mondta: „hajrá! Elsősorban értük!”

Én ezt a kampányt várandósan csináltam végig

„November eleje óta velem van egy kisfiú, két politikus leendő gyermekeként kiválasztotta magának a nyár, a politikailag csendes időszak kellős közepét születési dátumnak. Gyűjtött aláírást mínusz 9 fokban, fülelt, hallgatta, és állta a sarat, amikor keményen és megalapozatlanul támadtak. Amikor megkaptam a kérdést, „hogy bírod”, legszívesebben azt válaszoltam volna, hogy „nekem már hónapok óta van egy aprócska, mégis óriási érzelmi támaszom, aki minden napot bearanyoz, bármi történjen is”.”

Melissa Mayert 9 évvel ezelőtt a Google igazgatótanácsából a Yahoo vezérigazgatójának kértek fel. A felkérés idején 7 hónapos terhes volt. Új-Zéland 38 éves miniszterelnöke nem sokkal megválasztása után jelentette be, hogy babát vár, és a Covid-járvány kezelésében az egyik legsikeresebb kormányfővé vált: neki mára bölcsődés a kislánya, nemrégiben a világ élőben nézte, amikor a miniszterelnök épp az esti bejelentését közvetíti közösségi oldalán, és a kislány valahogyan az altatás „után” belebeszélt a felvételbe.

„Két új szerepre készülök most egyszerre: éppen veszem át a korábbi a főpolgármester-helyettes portfolióját és ügyeit egy ostromlott fővárosban, miközben szívem minden szeretetével készülök a kisbabánk érkezésére.”

Forrás: facebook.com/boszanett.blogja

Újabb pártelnök a DK parlamenti frakciójában

One thought on “Bősz Anett babát vár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest