Botka Lázárról: Megértem a frusztrációját. Februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból.

Lázár János keményen nekitámadt Botka László szegedi polgármesternek egy interjúban, bűnözők polgármesterének nevezte. Botka visszaszólt: szerinte Lázár Szeged hűbérura akar lenni.

A Fidesz az utóbbi hetekben teljes erővel támadja Botka László szegedi polgármestert, és a Ki tudja jobban szidni Botkát?-versenybe Lázár János is beszállt.

Hódmezővásárhely fideszes képviselőjével, aki a napokban lett a Hódmezővásárhely–Szeged tram-train projekt végrehajtásáért, illetve a Szeged–Szabadka–Baja vasútvonal kialakításáért felelős kormánybiztos, a Promenad.hu készített interjút. És ebben Lázár Botkát nem csupán Szeged számára ártalmas városvezetőnek, hanem bűnözői körök polgármesterének nevezi.

Lázár: A baloldali politikai maffia rossz irányba viszi Szegedet

Lázár az MSZP-s polgármesterről, aki 16 éve vezeti Szegedet:

  • Szeged fejlődésének jelen pillanatban egyetlen akadálya van, mégpedig Botka László, aki ma már nem a megoldás, hanem maga a probléma.
  • Botka puhasága és tétovasága ahhoz vezetett, hogy szervezett bűnözői körök vették át Szeged irányítását. Erről szól a VIP-parkolási ügy kicsiben, a Szeviép-ügy nagyban.
  • A várost fokozatosan behálózó baloldali politikai maffia rossz irányba viszi Szegedet, ebből értelemszerűen nem jöhet ki fejlődés.
  • Botka ma már nem a szegediek, hanem e szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni.

Botka László közösségi oldalán válaszolt:

“Innen is üzenem Lázár Jánosnak: Megértem a frusztrációját. Februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból. Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérura akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá. De a szegediek nem kérnek se Lázárból, se a Fideszből. Mi nyugodtan dolgozunk tovább.”

(forrás: index.hu/facebook)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük