Szeged fideszesei azt az ukázt kaphatták, hogy ne adják fel a Botka László ellen indított lejáratókampányt. Ennek minden erejükkel eleget tesznek, nem figyelve annak improduktív mivoltára.
[mnky_ads id=”3390″]

Lejáratás utolsó vérig!

Szeged polgármestere hiába adott fel az országos politikai szereppel, fideszes várostársai, ha már egyszer ráharaptak, nem engedik a grabancát. Most abba kötöttek bele, hogy nehéz sorsú szegedi családok gyerekei kívánnak kellemes ünnepeket a szegedieknek a városi citylight-plakátokon – értesült a 168 Óra.

- Hirdetés -

Emlékezetes, hogy decemberben ötven család nyert a szegedi önkormányzat szociálisbérlakás-pályázatán, néhányuk gyerekei szerepelnek a plakátokon.

 

Botka migránsai a valóságban szegedi szegény családok - lejáratás utolsó vérig!
fotó: Iványi Aurél; 168 óra

Erre fel – vagy csak úgy – aláírásgyűjtést kezdeményeztek a Fidesz helyijei, hogy a polgármester „migránsokat” kíván a városban letelepíteni. A kormánypárti képviselők többször utaltak arra, hogy Botka a szociális bérlakásokban kívánja őket költöztetni. Ezzel szemben az igazság az – és ezt a helyiek pontosan látják és tudják –  a szegedi önkormányzat ötszáz lerobbant ingatlant újíttat fel, és ad bérbe a piaci ár harmadáért rászoruló, öt éve Szegeden élő családoknak.

A valóságalapot teljes mértékben nélkülöző riogatás legújabban abban csúcsosodik ki, hogy külön helyi – kisnemzeti – konzultációt is indítottak, amelynek keretében személyesen is felkeresik az embereket Szegeden, hogy külön is megkérdezzék tőlük:

„Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?”,

továbbá

Védjük meg Szegedet! feliratú standokon aláírásokat is gyűjtenek.

Botka közterületi kampányával az általa vezetett önkormányzat kemény jelzést adhat mind a helyieknek, mind pedig csattanós választ a Fidesznek: valójában kiket is telepíti Szegedre Botka László.
[mnky_ads id=”3390″]
(forrás: 168óra)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét