Botrány esetén lecserélhető az ellenzéki jelölt – Fideszkaraktergyilok-elhárítás 2020 Magyarországán!

Nem árt mindenre felkészülni! – vallja a teljes ellenzéket magába foglaló különítmény. LKássuk be, minden okuk megvan, hiszen arra szinte mérget lehet venni, hogy ha „békeidőben” gőzerővel zajlik a Fideszkaraktergyilok, akkor a kiélezett kampányfinisben sem tartózkodnak majd a jól bevált módszertől.

Legfeljebb több év pereskedés után „helyreigazítanak”

Aki figyelemmel kíséri a történéseket a hazai politikai életben, világosan látja, hogy „mindenkire lő” a regnáló, akit esetleges ellenlábasának tart. Nem új a jelenség, egyre-másra zárulnak azok a perek, amelyekből vesztesként kerülnek ki a Fidesz-média portáljai, akik fizetnek – szigorúan a mi pénzünkből- mint a katonatiszt és általában leközlik, hogy „valótlanul állítottuk”. Sajna több év múltával kenhetik a hajukra az érintettek és a megvezetettek egyaránt.

Eddig….

Ha az ellenzéki összefogás valamelyik indulójáról megjelennek kompromittáló információk, akár a kampány közben is le lehet majd cserélni a jelöltet

– írja a Népszava. Az ellenzéki pártok vasárnap jelentették be, hogy hivatalos lett az összefogás, közös jelöltek, miniszterelnök-jelölt, program és lista lesz.

A megállapodásnak része az is, hogy a közös képviselő-jelölteket átvilágítják,

hogy ne legyen köztük olyan, akinek korrupciós ügye volt vagy összejátszik a Fidesszel.

„Ha az átvilágítás ellenére valakiről a kampány során botrányt okozó információ kerül napvilágra – akár a Fidesz propagandamédiája útján –, akkor az ellenzéki szövetség azonnal lecserélheti a jelöltjét”

– mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a portálnak.

karácsony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest