Brávó Juronics Tamás! Ennél összeszedettebben még senki sem csinált hülyét az elv(baj)társakból – Sokba került, de megérte!

Le a kalappal Juronics Tamás  Kossuth-díjas magyar táncművész és koreográfus, színházi rendező, érdemes művész  előtt, aki mindenkit átverve lelkesen elfogadta a NER-felkérést és értő kezeibe vette a 2021-es “leg”-nek beharangozott augusztus 20-ai ünnepségsorozat várva várt szenzációját, az Andrássy úti monumentális felvonulást. Be kell vallanom, amiről előre azt mondják, hogy “ilyet még szem nem látott”, azt kétkedve szoktam fogadni, mert miért nem várják meg, amíg lezajlik és a köz mondja a dicsérő szavakat. Ez esetben sem kellett csalódnom!

Olyan volt, ilyen lett…! – Látja a fejlődést?

Az Egészséges erotika című film nagyjelenete óta nem élveztem így ezt a hagyományosan agyzsibbasztóan iskolás állami ünnepet:

„Elvsak, elvsnők, alkotmányunk fordulója, új kenyér, új élet, új tsadalaom. Ünnepeljük birkával! Új kenyér, új buza. Új buza, termékenység. Termékenység, sok lada. Sok lada, élüzem. Tervünk mint hósipkás csúcs. Feljutottunk. Azonban ne ájuljunk el, a cél: bojtra feljutni.”

-írta a 444.hu újságírója.

NER-pride és társai Juronicsul

Arról már beszámoltunk, hogy a csütörtöki napot a magenta színű turul képe tarolta le a többi gigaszoborral egyetemben, de akkor még nem tudtuk, hogy az élmény fokozható! Pénteken aztán kiderült, mit álmodott meg Juronics és nem csak kitalálta, de be is tudta adni a “döntőbizottságnak”, hogy ez lesz a méltó hepaj Szent István emlékéhez és a ma regnáló szellemiségéhez.

A Juronics Tamás táncos és koreográfus által rendezett műsor országunk genezisét mutatta be a testfestett chippendale fiúk vontatta turultól, a hajtányos csodaszarvason és a gurulós cipős Szent Istvánon át a Hip Hop Boyzig bezárólag. Aki ezt látta, annak bizony tátva maradt a szája.

-méltatta a portál, majd mindezt egy párperces videóban is közzé tették, íme:

A hangszórókból üvöltött a Hip Hop Boyztól a Hegyekbe fönt című szám:

„Hova tegyem magamat, hát eldobom az agyamat, Hogy legyek kész, ha a főnököm nyaggat, Kiborul a bili, mert az agyamban a dili, Az infarktusom kezd kiújulni”

Kunetz Zsombor szerint…

Turul, turul háturul! Szégyellem, hogy ezt csinálták a nemzetből. A proli giccs, és a párttitkár elvárása.

Vágó István így jellemzett….

2021. augusztus 20. – A keresztény Szent István és a pogány turul közös ünnepén… Ej, uhnyem.

Gyurcsány Ferenc ezt írta...

Szent István turulját vontatja 6,5 milliárdért a VII. Légió a Colosseumba Budapesten keresztül:)) Eltévedtek. Minden tekintetben.

Dévényi Istvánnak ez jutott eszébe a látottak alapján…

Földön fekvő ellenfelet nem rugdosunk, mert ezt az Origó Origo álnéven fröcsögő főszerkesztője se fogja tudni kimagyarázni, de mégis, agyaljunk közösen: Mi ez? Szerintem Összeszerelő Heteróbüszkeség Napja. De minden megoldásra nyitott vagyok. (habatortán – fotó: vadhajtások)

… és még hátra van a nagy durranás, ami a naphoz illeszkedve “Európa legnagyobb tűzijátéka” lesz!

 

juronics

3 hozzászólás

  • Visszajelzés: Kovács Zoltán "már megint állati jó voltam a milliárdjaitokból"-posztban ünnepelte magát - Nem kéne megvárni, hogy más mondja? - Városi Kurír

  • 2021.09.07 - 02:51
    Közvetlen hivatkozás

    Eloszor hitetlenkedtem, aztan elcsodalkoztam, hogy megis igaz, majd amikor lattam, hogy ezt meg komolyan is gondoljak “odafont” – akkor rajottem, hogy jol tettem, amikor az elso orban kormany idejen elhagytam az orszagot. Minden eszkozzel gondoskodnak arrol, hogy az embernek meg tevedesbol se legyen honvagya, mert azt hiszem, ebbe a dilihazba – elen a parlamentnek becezett bolhacirkusszal – meg veletlenul sem kivankoznek haza. A gyerekkoromat mar igy is lebontottak, elferditettek, az 56-os forradalom nemes eszmeibol olcso ures lufit csinaltak, pesti sracok cimszo alatt, es a mai tortenelemhamisitas eppen a horthy idok antiszemitizmusat tartja kovetendonek. Lassan mar a magyarsagomra se lehetek buszke, mert kideritettek, hogy mi meg tevedesbol sem lehetunk finnugorok, hanem kipcsakok, turkok, de meg valoszinubb, hogy parthusok vagyunk – szoval a magyarsagomat IS elvettek. Hat egye meg a fene ezeket az embereket, legyen meg nekik is a hasonlo elmenyuk, mint amit ok okoznak masoknak. Es persze ugyanugy eljenek, mint a majdnem 5 millio melyszegenysegben elo ember. 28 500 forint nyugdijbol. Megerdemlik

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük