Breaking fake news! Rendkívüli álhír!

A magyar határvadász egységek rendkívüli eseményekről számoltak be a magyar-szerb határt elözönlő migráns macskák okán – jelenti a Kurír Kacsa álhírügynökség.

Migráns macskák lepték el a déli határt!

A migráns macskák a tegnapi nap folyamán tűntek fel először a szerb oldalon. Kisebb csoportokba tömörültek és igyekeztek megtalálni az egész Európai Uniót, valamint a keresztényvilágot is védő, véderőmű gyenge pontjait.

Bár a határt őrző csapataink éberen figyeltek, mégis sikerült néhány migráns macskának átjutnia a világ legkorszerűbb véd művén, akik kihasználták gyorsaságukat és hamar beleolvadtak az elszáradt kukoricaföldek végtelenjébe.

Aki teheti meneküljön, fussatok bolondok!

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere és egyben a Jobbik alelnöke, amint értesült az eseményről, egyből az adományból vásárolt terepjárójába pattant, hogy személyesen is felvegye a harcot a migráns macska hadakkal.
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, rendkívül súlyosnak ítélte meg a helyzetet és elrendelte egy újabb kerítést védő kerítést megvédő kerítés felhúzását.

Az állatvédők ma reggel tiltakozó gyűlést tartottak Röszkénél, ahol mind az öt tiltakozó embert igazoltatták és előállították a szegedi rendőr-kapitányságon. Kiküldött tudósítónk most is ott van a határnál és ahogy eszkalálódnának az események, egyből újra jelentkezünk.

Add tovább, migráns macskák özönlötték el Magyarországot! Már több haláleset is történt, rákból kifolyólag!

ugyanitt végleges szőrtelenítés!

Vendégszerző: Füzesy Alex

Ami a hírekből kimaradt…..

Semjén, az állat(kert)barát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük