Bréking! Meglett az eltűntnek hitt svéd férfi!

Sürgős segítség kell, keresse mindenki az eltűnt svéd férfit, ahogy rokonai és barátai is. Az eltűntet utoljára a PTE Klinikai Központ sürgősségi osztályán látták csütörtökön. A többi beteggel együtt várt a sorára.

Frissítés 20.00

Szerencsére élve és biztonságban előkerült Johan Ferm, az eltűntnek hitt 33 éves pécsi egyetemista. Az eltűnt pécsi svéd orvosdtanhallgatóról a jó hírt, hogy megtalálták, ugyanaz az ismerőse jelentette be a közösségi oldalán, az eltűnéséről szóló poszt egyik hozzászólásában, aki a posztot kirakta szombaton este.

„Most kaptuk a hírt, hogy Johant megtaláltuk, biztonságban van Brüsszelben. Köszönünk minden támogatást és erőfeszítést nektek. A megosztás és a keresés így már befejeződhet. Ezt követően pedig azt kérte, hogy a továbbiakban már ne írjanak róla nyilvánosságban lehetőség szerint, tartsák tiszteletben a személyiségi jogait.”

„Johan Ferm (orvostanhallgató, PTE) 33 éves. Utolsó információnk róla, hogy 2018.02.01-én a pécsi 400 ágyas klinika sürgősségi osztályán feküdt. Ha bárki látta őt az elmúlt 48 órában, vagy bármit tud a hollétéről, kérem hívjon, küldjön sms-t vagy írja meg hozzászólásban! Tel: +46700531453 +36306780237 KÉRLEK, OSZD MEG!”

A Szabad Pécset a svéd hallgató testvére kereste meg. Azt írta, nagyon aggódnak, a másik testvére és az ő barátja már el is utaztak Magyarországra, hogy segítsenek a keresésben.

Az angol szöveg mellett magyarul is hirdetik a három napja eltűnt svéd pécsi egyetemista ismerősei-barátai, hogy nem tudják, hol lehet Johan, és eddig nem akadtak a nyomára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük