Brékó! Horoszkópod a vonalban: ilyen májusra számíthatsz!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tudom, hogy még majdnem két hét van májusig, de mit lehet tenni, ha a csillagok máris üzenetet küldtek? Gondolhatták: így legalább senki nem mondhatja, hogy váratlanul köszönt rá a soron következő tavaszi hónap, a május. A horoszkóp szerint izgalom, na az lesz bőven, de szinte mindegyik pozitív előjelűnek tűnik. Olvasd és add tovább ismerőseidnek!

Kos

Beleszeretsz az életedbe azáltal, hogy kinyitod a szemedet olyan lehetőségek előtt, amelyeket általában figyelmen kívül hagytál. Minden, ami hangos, izgalmas vagy élénkítő, felkelti az érdeklődésedet, de valóban akkor “ébredsz fel”, amikor rájössz, hogy az öröm és az izgalom még a kis dolgokban is megtalálható.

Húsvét hétfőn pedig….

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfőképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhető, néhányan közülük ráadásul, meglehetősen jó partnernek bizonyulnak a jövőbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztőnek tűnnek, csak lassan, tapogatódzva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még időben megállhasson, ha szükséges!

Rák

Újra szereted az életedet azzal, hogy megtanulsz megbékélni azzal a ténnyel, hogy csak a saját érzéseidet tudod befolyásolni. Könnyen olvasol mások gondolataiban, folyamatosan táplálod magadba az energiákat, nehezedre esik, hogy ne válj túl érzékennyé, és nem érezd át mások problémáit. De ha rájössz, hogy csak a saját érzelmeidért vagy felelős, Sokkal szabadabbnak fogod érezni magad, mint valaha.

Húsvét hétfőn pedig….

Ma újult erővel és teljes paradigmaváltással vetheti bele magát a napi kötelezőkbe, ami igencsak nagy áttörés eredményezhet. Akármennyire is fut most a szekér, igyekezzen ne túlterhelni magát, mert az csak hibákhoz, ami eredménytelenséghez, s az kudarchoz vezethet! Ehelyett, igen bölcsen, elégedjen meg inkább egy kielégítő eredménnyel, kedves Rák!

Oroszlán

Újra beleszeretsz az életedbe azzal, hogy fogékony vagy a változásokra és mások ötleteire. Mivel kreatív és gyors gondolkodás móddal rendelkezel, hozzászoktál, hogy követik mások az öteleteidet. Tehát ha a dolgok nem mennek a rendes kerékvágásban, rugalmatlanná válsz és nehezebben tudsz alkalmazkodni más perspektivitáshoz. De amint megtanulsz jobban alkalmazkodni mások gondolkdásmódjához, javul a munkád, javulnak a kapcsolataid és a mentális egészséged.

Húsvét hétfőn pedig….

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielőbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Szűz

Térj vissza az életedbe azzal, hogy újra fontossá teszed a nevetés és az álmodozást. Amikor a személyiséged szellemi és analitikus beállítottságú, nehéz teret adni az élet könnyedségének. De az hogy szorgalmas és koncentrált ember vagy, nem jelenti azt, hogy nem fordíts időt a nevetésre és az ostobaságokra, még munka közben is – ezeknek nem kell hogy kölcsönösen kizárják egymást. Ha esélyt adsz magadnak, hogy újra labdához juss, időnként hatalmas segítséget fog adni abban, hogy kevesebbet aggódj és ne légy kritikus önmagaddal szemben, és rengeteg örömmel fogja visszahozni azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz csinálni és oldják a feszültségedet.

Húsvét hétfőn pedig….

A mai nap egy jó kezdet lehet arra, hogy még idejében leküzdje a télen esetleg önre telepedett lustaságot, s elkezdjen újra aktivitást mutatni fizikális téren, hogy formába hozhassa magát a jó idő kezdetére! Ne rettenjen meg az első kihívásoktól, vagy nehézségektől, kedves Szűz, hisz mint mindenhol, itt is a kitartás az, ami tartósan meglátszik az emberen, nem az aktuálisan elvesztett kilók!

<<< Van még ott, ahonnan ez jött! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük