Brékó! 5 csillagjegy életébe óriási fordulat tódul be!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nekik van a legnagyobb esélyük a meggazdagodásra. Most megmutatjuk azokat a szerencsés csillagjegy-szülötteket, akiket pénzzel jutalmaznak az univerzum a következő időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Szűz

Szüzek – a legcéltudatosabb csillagjegy. Ők nem a hírnév és a pénz megszerzése miatt dolgoznak, hanem azért, mert egyszerűen ez az életük értelme. Ezen csillagjegy képviselői a tökéletesre törekednek, jó munkaerők és profik a szakmájukban, hozzászoktak ahhoz, hogy magas színvonalon és lelkiismeretesen végezzék a munkájukat. Nem idegesek a túlórák miatt. Épp a Kutya évében fogják értékelni a Szüzek munkáját és őket érdemben nagyvonalúan megjutalmazni.

Nem kell semmi rendkívülit tenniük: elegendő, ha csak ugyanolyan szorgalmasak, mint eddig és tökéletesítik az őket körülvevő világot.

Pontosan a tökéletesség az ami a Szüzet sikerre vezeti. Az a fajta hajlandóság, hogy teljesen a munkájának szentelje alá magát, ki fogja emelni őt a szürke tömegből, amivel sok pénzt tud keresni. A csillagok fogják az útját kísérni és megvilágítani. Fontos eseményeken azt javasoljuk, hogy viseljen fehér, sárga, narancssárga és szürke színű ruházatot.

…nézz bele, ezt ígérik a csillagok csütörtökre!

Ma nagyon lekötheti figyelmét valami, aminek, szinte alig bírja ki, hogy rögvest ne nézzen utána, mihelyt tudomást szerzett róla. Ha mindjárt nem is indulhat el a felfedezés izgalmas útján, kedves Szûz, legyen türelemmel, s ne feszélyezze magát, lesz még ideje bőven kutatni!

Skorpió

A Skorpiónak nem esik nehezére meggyőzni valakit arról, hogy tegye azt, amit ő szeretne. Eladni, rábeszélni, megállapodni – ez a vérükben van.

A víz elemhez tartoznak, nagyon jó intuíciós képességekkel rendelkeznek és képesek belelátni az emberekbe.

Ők a legkíváncsibbak az összes csillagjegy közül. Belőlük lesznek a legjobb detektívek, ezen felül megérzik azt is, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező. Az év hátralévő részében hűséges és védelmező gazdája segíteni fog abban, hogy a Skorpió gazdaggá váljon. Egyéb lehetőség nincs. De rögtön felhívjuk a figyelmét arra, hogy a csillagok az év közepén próbáknak vetik alá, amiben ezen csillagjegy képviselői akár kudarcot is vallhatnak. Meg kell tanulni a leckét és akkor valóban gazdag leszel. Fontos találkozókra vegyél fel piros vagy lila ruhát.

…nézz bele, ezt ígérik a csillagok csütörtökre!

Tartsa nyitva ma alaposan a szemét, s füleljen figyelmesen, kedves Skorpió, mert a lehetőség néha igen halkan kopogtat! A részletekben rejlik a dolgok lényege, így, ha ma ezekre koncentrál, bármibe is kezd, az sikerre van ítélve!

Oroszlán

Ez az egyedüli tűz elem a felsorolásban, akiknek a csillagok pénzzuhatagot ígérnek. Az Oroszlánok – vezetésre születtek. Vezetésre, irányításra és fontos döntések meghozatalára képesek. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, rendkívüli karizmával rendelkeznek, ami a sikernek a kulcsa.

Az 2022-es év színe a sárga, ami az egyik legelőnyösebb szín az Oroszlán számára.

Ezért ennek a csillagjegynek nagyon nagy az esélye arra. hogy idén jelentős mértékben feltöltse a bankszámláját. Fontos találkozókra vegyél fel barna vagy sárga színű ruhát és ne hagyjad figyelmen kívül az arany kiegészítőket sem.

…nézz bele, ezt ígérik a csillagok csütörtökre!

Ma hirtelen a semmiből felbukkanhat valaki, aki nagyon érdekes információkkal láthatja el önt, kedves Oroszlán, melyekkel lepés előnyhöz juthat egy konkurensével szemben. Használja jól a megszerzett tudást, s fundálja ki, hogyan hathatna általa a leghatékonyabban az eseményekre!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Brékó! 5 csillagjegy életébe óriási fordulat tódul be!

  • Kívánom magamnak, hogy a fenti sorok mihamarabb beteljesüljenek!
    Olvaslak naponta, mert jobban indul a napom!

  • Sajos nekem semmi

  • Nekem semmi jó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük