Breyer Gábor: Állevél Kövér Lászlónak 0 109

level

Tisztelt Kövér László Elnök úr! Mint tudja, 13 ellenzéki képviselő december közepén erőszakkal behatolt az MTVA székházába, sőt ott is éjszakáztak. Ezáltal jelentős, mintegy 23 millió forintos kár keletkezett.

Mint Ön is jól tudja, hírhamisításban elismert szakember vagyok,

ezért is nevezett ki a miniszterelnök úr az MTVA élére, hadd részletezzem azokat a veszteségeket, amelyet a bevándorlást támogató, garázda képviselő elemek okoztak a közszolgálatnak.

A hat biztonsági őr közül, akik Varju László agresszív támadásával szemben védték hazánkat, K. Dezsőnek és V. Sanyinak több inggombja is leszakadt, azonkívül Z. Béla és T. Gyula jelentősen beleizzadt a ruházatába, tehát tisztítani kellett az eseményt követően.

P. Simonnak, aki szabadidejében utcai harcos, rá kellett ülni a földön fekvő képviselőre és ez a mozdulat a nadrágjának szétrepedését okozta.


A Hadházy Ákosnak nevezett személy lefogása is jelentős veszteséget okozott

D. Ottónak utána kellett másznia a lépcső korlátján, ami miatt kiújult az isiásza, mentővel kellett az ügyeletre szállítani. Itt is több inggomb leszakadt, ami tűrhetetlen, két őrnek a gumibotja is megkarcolódott a heves összecsapásban, egynek pedig a revolvere majdnem a földre esett.

Hogy ez még egyszer ne forduljon elő, megelőző beruházásokat kellett eszközölnünk, ilyen volt a rácsozat felszerelése, az őrök komolyabb felfegyverzése, boxerekkel, sokkolókkal, Kalasnyikovokkal, kézigránátokkal és néhány kisebb rakétavetővel.


Gondolom ezek után belátható, hogy az a 23 millió forint szerény alábecslése azon szörnyű károknak, amelyet ezek a bizonyíthatóan Soros ügynökök okoztak, remélem, komoly büntetésre számíthatnak az Ön részéről.

Maradok tisztelettel
Papp Dániel
MTVA vezérigazgató, mellékállásban a Nemzeti Híramisító Társaság elnöke

papp-daniel
fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

mi-var-rad

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az asztrológusok a 2019-es évben változásokat látnak a csillagjegyek szülötteinek életében, lesznek olyan …

bakancs

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Múlt vasárnap tiltotta meg a rendőrség azt a vonulást, amelyet a Mi Hazánk …

rover

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Tudjuk, hogy nem egyszerű a parkolás Bécsben, aki járt ott autóval, tudja, hogy …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Több mint fél évszázaddal az Egy férfi és egy nő cannes-i bemutatója után …

Pin It on Pinterest